Hirdetés

Minden jóval megtömve: Zsebes karaj

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Egy hatalmas defekttel indul szombaton A mi kis falunk 7. évada

A nézők immár a 7. évadot láthatják a Pajkaszegiek kalandjaiból, ami így az elmúlt két évtized leghosszabb sorozatszériája. Az idei év egyik nagy meglepetése lesz, hogy láthatjuk azt is, hogy miként telik a karácsony Pajkaszegen.

Ő esett ki először Rácz Jenő csapatából

A nap végére Rubint Rella és Kustánczi Lia kerültek veszélyzónába, így a zsűrinek közülük kellett kiválasztania, hogy kinek kell elhagynia a konyhát.

Lezárult az első kör: egy versenyzőnek búcsúznia kellett az X-Faktortól

Kiderült, ki az első versenyző, aki az X-Faktor harmadik Élő show-ja alatt leadott nézői szavazatok alapján már nem folytathatja a versenyt a következő körben.

„Ez méreg” – Fördős Zé és Rácz Jenő majdnem megfulladtak Sárközi Ákos ételétől

A kékek mentora egy igazán csípős mártást készített, amit meg is kóstoltatott a gyanútlanul a pultjához tévedő barátaival. Az erős ízek annyira sokkolták Zét és Jenőt, hogy futva szaladtak a hűtőhöz. 

Frohner Fecó katalógusból választotta ki, hogyan nézzen ki a nemi szerve

A sztárfodrásznál 31 évesen fitymaszűkületet állapítottak meg, így műtéti beavatkozásnak vetette alá magát. Fecó a Gyertek át!-ban elárulta: a műtét óta sokkal intenzívebben éli meg az együttléteket. További részletek a sztárvetélkedő új évadában, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

„Egyszer nem hallottam, hogy megemelte volna a hangját” – Máté és Nelly olaszos lendülettel fogadták új társukat

Az Elődöntő végén Rácz Jenő legjobb versenyzőiből két 3 fős csapatot alkotott, amelyekben többféle temperamentumú és stílusú embereket próbált vegyíteni, hogy a legjobbat hozzák ki egymásból. Vajon mit szóltak ehhez a pirosak? A videóból kiderül.

„Hazamegyek sírni” – Dobos Evelint sokkolta a zsűri döntése

A Keresztanyu sztárja a versenyben töltött idő alatt arról álmodott, hogy eljut eddig a napig, de az meg sem fordult a fejében, hogy a zsűri idő előtt döntene a sorsáról. 

„Ez fizikai képtelenség” – A versenyzők kiakadnak Fördős Zé hazugsága miatt

A piros csapat versenyzői felszabadultan nevetgélnek, egészen addig, amíg Zé pontosítja a feladatot, és ez azonnal letörli az arcukról a mosolyt. Hogy meg tudják-e ugrani a kihívást, kiderül ma 20 órától A Konyhafőnök VIP következő adásában.

Ezeket láttad már?