Gyors reggelik

Sajtos-szalámisbundáskenyér

Sajtos-szalámis bundás kenyér

Hozzávalók
4 szelet
toastkenyér
200 g
trappista sajt
200 g
szalámi
4 db
tojás
bő olaj a sütéshez

Elkészítés

A kenyeret megpakoljuk a reszelt sajttal, rátesszük a szeletelt szalámikat, majd a kenyér másik felével befedjük. A tojásokat egy tálba ütjük, megsózzuk és enyhén felverjük, majd beleáztatjuk a szendvicseket.

Kb. 170 fokos olajban 2-3 perc alatt készre sütjük. A sütés felénél fordítunk egyet rajta, hogy a másik fele is szép barnára tudjon sülni.

sajtos-szalamis-bundas-kenyer.jpg
Sajtos-szalámis bundás kenyér (Fotó: Street Kitchen)

Elkészítési idő: 10 perc

Nincs jobb egy gőzölgő, forró bundás kenyérnél, esetleg az, ha valaki elkészíti nekünk! Jöjjön pár felturbózott finomság.

Sajtos-kolbászos dupla bundás kenyér

Grillezett bundás kenyér fűszeres sertésszűzzel

Töltött bundáskenyér, ahogy Lajos készíti

www.streetkitchen.hu

Egy igazi vasárnapi reggeli, felturbózva. Ki ne szeretne a friss bundás kenyér illatára ébredni egy ráérős reggelen?

Hozzávalók

2 főre
4 szelet
toastkenyér
200 g
trappista sajt
200 g
szalámi
4 db
tojás
bő olaj a sütéshez

A kenyeret megpakoljuk a reszelt sajttal, rátesszük a szeletelt szalámikat, majd a kenyér másik felével befedjük. A tojásokat egy tálba ütjük, megsózzuk és enyhén felverjük, majd beleáztatjuk a szendvicseket.

Kb. 170 fokos olajban 2-3 perc alatt készre sütjük. A sütés felénél fordítunk egyet rajta, hogy a másik fele is szép barnára tudjon sülni.

sajtos-szalamis-bundas-kenyer.jpg
Sajtos-szalámis bundás kenyér (Fotó: Street Kitchen)

Elkészítési idő: 10 perc

Nincs jobb egy gőzölgő, forró bundás kenyérnél, esetleg az, ha valaki elkészíti nekünk! Jöjjön pár felturbózott finomság.

Sajtos-kolbászos dupla bundás kenyér

Grillezett bundás kenyér fűszeres sertésszűzzel

Töltött bundáskenyér, ahogy Lajos készíti

Ha tetszett a Sajtos-szalámis bundás kenyér receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept