Hirdetés

Újra kinyitott a Róma ételbár: mi voltunk az első vendégek, megkóstoltunk mindent

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Hamarabb kell felkelned, bébi” – Dobos Evelin nem hagyta, hogy Kollányi Zsuzsi keresztbe tegyen nekik

A kék csapat hátráltatása a pirosak szívatása is lett egyben, amikor Kollányi Zsuzsinak 5 percre át kellett mennie ellenfeleihez. Bár az énekesnő elhatározta, hogy zűrzavart okoz, Evelinék állták a sarat. Ha kíváncsi vagy a káoszra, amit Zsuzsi okozott, nézd meg a videót!

„Magamat választottam, nem Jimmyt!” – Háfra Mari elárulta a Fókusznak, miért szakított a Királlyal

Háfra Mari már elismert táncos volt, amikor 1987 nyarán megismerte az akkor még sokak számára ismeretlen Zámbó Jimmyt. Mari csak a Fókusznak adott interjút szenvedélyes kapcsolatukról, amiben azt is elárulta, hogyan jött ki az énekes családjával és miért nem tudta elviselni Jimmy, ha külföldön modellkedett. 

„Komoly sebeket téphet fel ez a sorozat” – interjú Zámbó Jimmy volt menedzserével, Joós Istvánnal

Zámbó Jimmy menedzsere és kiadója szerint Jimmy óriási megfelelési kényszerrel küzdött, mindig harcolt magával, és olyan kényszeresen figyelt a külsejére, hogy csak úgy, titokban a háta mögött nem lehetett volna leforgatni A Királyt. Joós Istvánnal, a Magneoton zenei kiadó vezérigazgatójával Edit asszony csirkepörköltjéről és Jimmy halálának okáról is beszélgettünk.

Lengyel Tamás Brian karakterén keresztül beszél a hatalommal való visszaélésről

A színész az öntörvényű és szélsőséges szereplő tettein keresztül szeretné megmutatni azokat a rendkívüli élethelyzeteket, amiket normális esetben egy ember nem engedhet meg magának. A Ki vagy te című krimisorozat első epizódja már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Tévhit, hogy a szklerózis multiplexes betegeknek le kell mondaniuk a gyermekvállalásról – Praxis - 2022-12-07

Sclerosis multiplex-es nők is vállalhatnak gyermeket – az RTL Praxis című műsorának nyilatkozó neurológus szerint tévhit az, hogy az SM-es betegeknek le kell mondaniuk a gyermekvállalásról. A professzor azt mondja, ma már olyan gyógyszerek állnak rendelkezésre, amelyekkel szinte tünetmentesen élheti az életét a beteg. A műsornak nyilatkozott egy érintett is, aki 16 éve él szklerózissal.

Előzetes: Caramel felesége is feltűnik A mi kis falunkban (12.10.)

Szilágyi Szilvi thai masszőrként forgatja fel a pajkaszegiek életét. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen bonyodalmakat okoz majd a faluban, akkor kövesd A mi kis falunk következő epizódját szombaton 20:00-kor az RTL-en!

P*niszpumpa és bordázott műp*na – elszabadult Zdroba Patrik fantáziája

Az Olvass a számról! című játékban elképesztő megfejtések hagyták el az X-Faktor egykori versenyzőjének száját. Sebestyén Balázsék csak úgy dőltek a nevetéstől.  A Gyertek át! – A sztárvetélkedő negyedik része már streamelhető az RTL+-on.

Szorcsik Viki az öccse halálos ágyán tett ígéretéről beszélt

Szorcsik Viki szerint megalázták, sárba tiporták és éheztették testvérét az ápolók. A színésznő megígérte öccse halálos ágyán, hogy elmeséli, milyen embertelenül bántak a két hónapja, 37 évesen elhunyt Szorcsik Bélával a kórházban. Testvére szepszist, vagyis vérmérgezést is kapott, mert állítólag nem látták el megfelelően, napokig nem tették tisztába. Elvették a takaróját, amelyet Vikiék vittek neki, ezért tüdőgyulladást kapott. 

Ezeket láttad már?