Hirdetés

Vörösborban párolt körte brownie-val és csokiszósszal

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Micsoda csapás: légikatasztrófa Ökörapátiban!

Ha nincs Sanyi, akkor ki tudja, hogy mi történik... A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

„Nagyon sokan az életüket teszik fel erre” – Lilu a Cápák között színfalai mögött játszódó emberi drámákról mesélt

Lilu immár ötödik éve háziasszonya az RTL üzleti showműsorának, a Cápák közöttnek, ami szerinte a lehetőségek tárháza. Maga is vállalkozó, idén ő nyerte el az Év vállalkozójának járó díjat a Glamour Gálán. Családjában évek óta fix a vasárnap esti program, nagyfia ugyanis él-hal a műsorért. Hétről-hétre közösen izgulják végig a Cápák közöttet. 

Leleplezve! Ő volt a Krokodil álarc alatt | 10. adás

A közönség és a Nyomozók szavazatai alapján az Álarcos énekes bronzérmese nem más, mint a Krokodil! Mutatjuk, hogy ki volt a maszk mögött!

Nem volt nála hajgumi, ezért levágta a kislány haját – a rendőrség nyomozást indított az RTL riportjának hatására

Bár a rendőrségnél feljelentést eddig senki nem tett, az RTL riportjának hatására a rendőrség nyomozást indított. A kézilabdaedző több szülő szerint felháborító büntetéseket talált ki alsós gyerekeknek a pusztazámori iskolában.

„Mennyit kérnétek a 100 százalékért?” – Lakatos István felvásárolná a Cápák között vállalkozóinak cégét

Cápatörténelmi pillanatnak lehettek szemtanúi az üzleti showműsor nézői az 5. évad utolsó előtti adásában, Lakatos István ugyanis egy nem mindennapi ajánlatot tett a Redmenta vállalkozóinak. A videóból kiderül, hogy mit reagáltak az online feladatlapkészítő weboldal megálmodói a teljes kivásárlásra.

Április 7-én ismét Házasodna a gazda!

Az RTL nagysikerű társkereső realityje immáron a hatodik évaddal jelentkezik 2023-ban. Hamarosan pedig bemutatkoznak a párra váró gazdasszonyok és gazdák.

Győrffy Ákos 10 éve elhunyt barátja emlékére szeretné meghódítani a 8586 méteres Kancsendzöngát

Bár a Kancsendzönga a Föld harmadik legmagasabb hegye, a hegymászók szerint sokkal nehezebb megmászni, mint az első kettőt. Szeszélyes és veszélyes környék, az időjárás, a nehéz útvonalak, az éjszakai hideg és a terepviszonyok még a legprofibb mászókat is próbára teszik. 

Hamarosan indul a világ egyik legnépszerűbb vetélkedője az RTL-en

A Tippelj és vidd el! magyar verziójába még mindig keresnek játékosokat. A kereskedelmi televíziózás történetének legrégebben futó játékában meg kell tippelni bizonyos termékek árát és ha a közönség soraiból kikerülő játékosok kitalálják, akkor meg is nyerhetik az árucikkeket, köztük akár egy autót is!

Ezeket láttad már?