Hirdetés
Bespájzolva

Hozzávalók

2
főre
+

A húspogácsához

300 g darált csirkemellfilé
só, bors
4 szelet trappista sajt
4 szelet cheddar sajt

A kukoricasalátához

2 db főtt kukorica
2 ek olívaolaj

Az öntethez

100 g LOMEE majonéz
100 g tejföl
25 g dijoni mustár
1 ek vörösborecet
2 ek barna cukor
só, tarka bors
2 szál újhagyma

Az összeállításhoz

2 db hamburgerzsemle
1 fej lila hagyma
1 db paradicsom
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Csirkeburger grillen

Mindenki imádja a kukoricasalátát – de burgerben ritkán látni. Nos, ez az idő is eljött, ráadásul az egész egy totális sajtmámorba fullad!
Kipróbáltam, jóóó lett!
4
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+

A húspogácsához

300 g darált csirkemellfilé
só, bors
4 szelet trappista sajt
4 szelet cheddar sajt

A kukoricasalátához

2 db főtt kukorica
2 ek olívaolaj

Az öntethez

100 g LOMEE majonéz
100 g tejföl
25 g dijoni mustár
1 ek vörösborecet
2 ek barna cukor
só, tarka bors
2 szál újhagyma

Az összeállításhoz

2 db hamburgerzsemle
1 fej lila hagyma
1 db paradicsom
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A főtt kukoricát kevés olajjal meggrilezzük, majd levágjuk róla a szemeket. Az öntet hozzávaóit összekeverjük, majd belekeverjük a kukoricát is.

A darált húsból pogácsát formázunk, sózzuk, borsozzuk, és mindkét oldalát meggrillezzük úgy, hogy a másodikra 2-2 szelet trappista és cheddar sajtot olvasztunk.

A félbevágott zsemlék belső felét megpirítjuk. Az összerakáshoz a pirult zsemle aljára halmozunk a kukoricasalátából, erre jöhet a húspogácsa, egy nagy karika lila hagyma, egy karika paradicsom, végül a pirult buci teteje.

Ha tetszett a csirkeburger receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások