A szendvicsek és burgerek támogatója a
Hozzávalók
A vinaigrette-hez
- 50 ml olívaolaj
- só, bors
- ½ db citrom leve
Az összeállításhoz
- 2 marék madársaláta
- 4 szelet kenyér
- 3 ek fügelekvár
- 1 csomag camembert sajt (120 g-os kiszerelés)
- 8 db olajban eltett szárított paradicsom
Fügelekváros camembert-es szendvics szárított paradicsommal
A szendvicsek és burgerek támogatója a
A szendvicsek és burgerek támogatója a
Hozzávalók
A vinaigrette-hez
- 50 ml olívaolaj
- só, bors
- ½ db citrom leve
Az összeállításhoz
- 2 marék madársaláta
- 4 szelet kenyér
- 3 ek fügelekvár
- 1 csomag camembert sajt (120 g-os kiszerelés)
- 8 db olajban eltett szárított paradicsom
Így készül a fügelekváros camembert-es szendvics:
Első lépésként elkészítjük a vinaigrette-et, ehhez a hozzávalókat befőttesüvegbe töltjük, alaposan összerázzuk, és mehet is a madársalátára. A kenyérszeleteket megkenjük a fügelekvárral, mehet rá a sali, majd a felszeletelt sajt. Pár olajban eltett szárított paradicsomot felvágunk, rátesszük a szendvicsre, és mielőtt a tetejét is rátennénk, azt is megkenjük lekvárral. Kész is!
- Elkészítési idő: 10 perc
Ha tetszett a camembert-es szendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Egy fullos szendvics bármikor jól tud esni, főleg ha más készíti nekünk. 😀 Akár magatoknak, akár másoknak készítitek, érdemes különlegesebb hozzávalókkal is feldobni, garantáltan jó szenyák fognak kisülni belőle:
Maradékmentő tépett csirkés szendvics