Hirdetés

Így kell otthon hamburgert sütni

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Miklósa Erika örökbefogadott, halva született lányáról mesélt

A The Voice forgatásának szünetében a coachok közös szobájukban beszélgettek. Ekkor derült ki, min mentek keresztül korábban Miklósa Erikáék és az örökbefogadott kislányuk, akivel a mai napig hálásak egymásnak.

Balogh Benjámin: Bukott diák (Zámbó Jimmy)

Balogh Benjámin a The Voice harmadik meghallgatásán Zámbó Jimmy Bukott diák című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

„Nem mindenkinek befogadható az, ha lát egy csinos nőt” – A Fókusz stábja meglátogatta a magyar Barbie anyukát

Angyal Ada tini kora óta egy élő Barbie-ként éli az életét. Nem csak azért ismerős, mert úgy néz ki, mint egy Barbie baba, hanem mert közel negyedmillióan kíváncsiak rá a Tik-tokon, és már szerepelt A tehetség első látásra című műsorban is Csonka Bandival. A magyar Barbie két gyermek édesanyja és az influenszerkedés mellett a családi vállalkozásban is dolgozik. A csinos Barbie anyuka külseje miatt rengeteg kritikát kap, pedig mint mondja alakja csupán a genetikának köszönhető, no meg az odafigyelésnek, hiszen évek óta vegetáriánus és cukormentesen táplálkozik.

Nézd vissza a The Voice harmadik adásának produkcióit!

A The Voice harmadik Válogatóján tizenegy énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

Kurta Zsuzsa a földre dobta Sárközi Ákos kabaláját

Sárközi Ákos a főzés közben odaadta szerencsehozó kanalát Kurta Zsuzsának, hogy azzal tálalhassa majd ki az ételét. A kóstoláson azonban ez a kabala meglepő módon a földön landolt. Vajon miért?

„Szakadékba zuhantunk, és te vezetted az autóbuszt" – felidézte a sofőr a 40 éve történt felfoghatatlan tragédiát

Negyven évvel ezelőtt Ausztriában szakadékba zuhant az autóbusz, amit Tiba János vezetett. 15-en meghaltak. A férfi még mindig küzd az igazáért, a Fókusznak most felidézte a felfoghatatlan tragédia részleteit. 

Szekér Gergő pár hónapja elvesztette a legfontosabb embert is a családjából

Szekér Gergő korán elvesztette édesanyját, ezért a nagymamája nevelte fel, akivel együtt csinálták végig a 2018-as X-Faktort. Tavaly decemberben sajnos nagyija is elhunyt: „Azt érzed, hogy hazamennél, és rájössz, hogy nincs hova hazamenni” – mesélte az énekes az életéről. 

Fördős Zéből csóváló tacskó lett a kóstoláson

Miután Molnár-Thomka Hanna „Jutifaliként” mutatta be a tányérját, Fördős Zé azonnal átlényegült és eljátszotta, hogy ő egy kutya. 

Ezeket láttad már?