Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Moldován András kérdezés nélkül eldöntötte, hogy beszáll a kozmetikai cégbe

Dévényi Katalin és Dévényi Máté pitche annyira meggyőzőre sikerült, hogy két Cápa, Tomán Szabina és Moldován András is azonnal lecsapott az üzletre, Lakatos István pedig úgy döntött, a felajánlott 30 százalék tulajdonrész helyett megelégszik 29 százalékkal is. A videóból kiderül, hogy végül melyik Cápával fogtak kezet a vállalkozók.

Dubajba is megérkezett a holnap világa, vagyis a belgák legnagyobb bulija, a Tomorrowland

A világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb fesztiválja a belga Tomorrowland, amelyen évek óta Magyarországról csak a Fókusz stábja forgathat minden nyáron. Naponta több mint 80 ezres tömeg bulizik a legnépszerűbb dj-k szettjeire a lenyűgöző, álomszerű díszletek között és gigantikus színpadok előtt. Ezúttal egy új a Terra Solis, azaz a Nap földje nevű helyszínen rendezik meg, ami alig húsz perc autóútra fekszik Dubajtól egy történelmi emlékhelynek számító erőd mögött.

Gyönyörű jégvarázs várja a kirándulókat a Mátrában

Van azért némi szép és jó is a dermesztő hidegben, ami az elmúlt pár napban zúdult az országra. Az MTI fotósa a Pásztóhoz tartozó Mátrakeresztes közelében lévő erdőkben járt szerdán és csodás képeket készített a befagyott Alsó- és Felső-vízesésről, az ott csordogáló – illetve most épp nem csordogáló – patakról. A Mátrában kirándulók még jó ideig gyönyörködhetnek a fagyos természeti szépségben, az időjárás előrejelzések szerint ugyanis nyugodt, hideg időre lehet számítani a következő napokban is.  

Balázs & Eszter: „Eszter, az én életem szerelme!”

Kíváncsiak vagytok, mit érdemes tudni a szerelmesekről? Most egyenesen tőlük hallhatjátok, mit szeretnek és értékelnek a leginkább a másikban.

Lakatos István: Ez a Cápák között, nem a Celeb vagyok, ments ki innen!

Az üzleti showműsor következő adásában Lakatos István és Balogh Petya összecsapnak egymással, Tomán Szabina elmenekül egy kígyó elől, két Cápa pedig már akkor eldönti, hogy beszáll az egyik üzletbe, amikor meglátja a vállalkozót. További részletek vasárnap 19 órától a Cápák között hatodik részében.

8 év után talált haza egykori családjához Bella, a labrador

A labrador 8 hetesen került a családhoz, és már 2 és fél éves volt, amikor meglépett. Belláról már másfél éves korában kiderült, hogy igazi szabadulóművész. Attiláék mindent megtettek, hogy megakadályozzák a szökési kísérleteket, a labrador azonban rendre kiásta magát a kerítés alatt. Az első két alkalommal még szerencséjük volt, a kutyát megtalálták, harmadjára azonban már nem került elő. A sors fintora, hogy Bánátiéktól mindössze 3 kilométerre fogadta be egy család a kóborló ebet, de erre 2023 elejéig nem derült fény, mert új gazdái Bellát – az elmúlt 8 évben – egyszer sem vitték állatorvoshoz, így chipjét sem olvasták be. A Bánáti család hálás, hogy megöregedve ugyan, de visszakapták kedvencüket.

RTL Karrier

Az alábbi munkakörökbe keresünk kollégákat az RTL Magyarországnál. Amennyiben akad köztük olyan, amit hozzád illőnek érzel és megfelelsz a feltételeknek, jelentkezz! 

Fekete Dávid állítja, egyik ügyfele bezárta egy telephelyre, és kényszerítette több milliós tartozás elismerésére

Mindent tagad, ártatlannak vallja magát, és meglepő kijelentéseket tett maratoni hosszúságú vallomásában kedden a bíróságon Fekete Dávid énekes, akit 322 millió forintos csalással vádolnak.

Ezeket láttad már?