Hirdetés

Luther burger

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Előzetes: „Itt mindig ilyen feszkó van?” – Lakatos Márk meglepődik Rácz Jenő kiakadásán

A Finálé okozta izgalmak a kóstoláson is feszültséget szülnek a zsűritagok és a vendégek között? Lakatos Márk, Herceg Erika és Balogh Levente meglepetten nézik Rácz Jenőt, amikor kiadja az indulatait. A Finálé pénteken 20:00-kor kezdődik az RTL-en.

Kettel-Fülöp Flórát a férje segíti A Konyhafőnökben: Benne bízom meg a legjobban a világon

Kettel-Fülöp Flórának a férje lesz segítségére A Konyhafőnök Fináléja előtti utolsó főzésben. Toby, bár saját bevallása szerint nem igazán jártas a konyhában, sokat gyakorolt a feladatra, azonban a stúdióba érkezve megrettent egy kicsit. A házasságuk dinamikájáról is meséltek az rtl.hu-nak, valamint Toby azt is elárulta, milyen tervei vannak a főnyereménnyel.

Magyar Elektra sírva fakadt produkciója után – Miklósa Erika próbálta vigasztalni Trokán Nóri húgát

Magyar Elektra életében az okozta a legnagyobb törést, hogy ezerszer hallotta már, mennyire csodálatos és tehetséges, de utána mindig ott van az a „csak”. Miklósa Erika és Curtis személyes történetekkel próbálták nyugtatni a lányt, mert szerintük az áttörés akkor fog eljönni, ha elengedi a megfelelési kényszerét. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Előzetes: Fördős Zé állást ajánl A Konyhafőnök versenyzőjének?

Sárközi Ákos újabb „egyszerű” ételt villant a középdöntősöknek, miközben zsűritársaival a kóstoláson újra szigorú kritikákat szórnak az elkészült ételek láttán. A kemény megmérettetések mellett viszont egy valaki lehet, hogy állásajánlatot kap Zétől. A Konyhafőnök pénteken 20:00-kor folytatódik az RTL-en.

Kiderült, ki lett A Konyhafőnök 10. évadának győztese

A Konyhafőnök jubileumi évada rengeteg újdonságot tartogatott már a legelső casting naptól kezdve, azonban a verseny főnyereménye nem változott: a győztes a megtisztelő cím mellett 10 millió forintot is hazavihetett. Bár nagyon szoros volt a küzdelem, a zsűri végül megválasztotta Magyarország legújabb konyhafőnökét, aki elárulta, hogy ezentúl felemelt fejjel fog járni az utcán.

Kiugrott a térde és óriási kínokat élt át Manuel a koncertjén, megmutatjuk, mi történt vele, miután levitték a színpadról

Manuel nagyon készült első nagy koncertjére, a bulinak azonban esés lett a vége. A The Voice coacha egyedül nem tudott lábra állni, hosszú másodpercekig csak ült a színpadon és üvöltött fájdalmában. A Fókuszban megmutatjuk, mi történt vele, miután levitték a színpadról és az is kiderül, hogy hogyan folytatódott az este.

Albert Erika élt hajléktalanként és óriási luxusban, most 50 felett a korosztályának is bizonyítani akar a Survivorben

Albert Erika vagy, ahogy mindenki hívja őt, Zera élete regénybe illő. Erdélyben született, de onnan 16 évesen megszökött. Hajléktalanként élt, majd később azt is megtapasztalta, milyen a luxus. Most mindezt hátrahagyva a Survivorben küzd újra. Azt mondja, kíváncsi rá, hogy megvan-e még benne a fiatalkori tűrőképessége és azt is be akarja bizonyítani a korosztályának, hogy az élet 50 felett kezdődik el igazán.

Bálint Antónia: Három napig nem volt hangom, és belém szeretett

Bálint Antónia és párja, Bársony Farkas is megmérkőznek a Nyerő Páros hetedik évadában. Az egykori szépségkirálynő úgy érzi, tornászmúltjából fakadóan kitartó tud lenni, amit kamatoztatni akart az RTL sztárpárshow-jában is. Farkas utoljára 1985-ben vett részt televíziós műsorban, ennek ellenére egyáltalán nem zavarják a kamerák, Antóniának viszont jelentős tévés tapasztalata ellenére is mindig remeg keze-lába a felvételek előtt. Olykor adódtak abból konfliktusaik, hogy ki viselje otthon a nadrágot, mert miközben Toncsinak is van hajlama erre, Farkas jobban szereti, „ha egy nő szoknyát hord”. A fent látható videónk még a villába költözés előtt készült, a forgatás után pedig szétváltak Bálint Antónia és Bársony Farkas útjai. A szakítás okaitól Antónia a lenti videóban mesél.

Ezeket láttad már?