Mirelit bécsis zsemle

Hozzávalók

2
főre
+
2 db császárzsemle
4 db mirelit bécsi szelet
4 ek majonéz
2 ek tejföl
4 db csemegeuborka
2 tk csemegeuborka-lé
pár csepp citromlé
só, bors
0.25 fej jégsaláta
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Mirelit bécsis zsemle

Ez nem egészen az a zsemle, amit tutira be fogtok tudni csomagolni, és elviszitek magatokkal a hosszú vagy éppen rövidebb vonatútra, de próbálkozni azért lehet. Ez a zsemle akkor jó, ha alig bírjátok átharapni, mert tele van rántott hússal és majonézes salival! Őrület!
Kipróbáltam, jóóó lett!
2
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
2 db császárzsemle
4 db mirelit bécsi szelet
4 ek majonéz
2 ek tejföl
4 db csemegeuborka
2 tk csemegeuborka-lé
pár csepp citromlé
só, bors
0.25 fej jégsaláta
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A mirelit bécsi krumplipürével vagy rizzsel is príma, de a zsemlés változatról se feledkezzünk meg!

A császárzsemléket kettévágjuk. A bécsi szeleteket kivesszük a fagyasztóból, és 160-170 fokos, 2-3 ujjnyi vastagságú olajban 8-10 perc alatt készre sütjük őket. A majonézt, a tejfölt, az apróra vágott csemegeuborkát, a citromlevet, az uborkalevet, a sót, a borsot és a csíkokra vágott jégsalátát összekeverjük. A zsemlék alsó részére 2-2 szelet rántott húst rakunk, ráhalmozzuk a „salátát”, majd rádobjuk a zsemlék tetejét.

Mirelit bécsis zsemle
Mirelit bécsis zsemle

Ha tetszett a mirelit bécsis zsemle receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások