A sajtos-kolbászos dupla bundás kenyérhez először a tojásokat egy mély tálban krémesre keverjük, majd fűszerezzük, és fokhagymanyomóval belenyomunk két gerezd fokhagymát.
Egy serpenyőben felhevítünk 5-6 evőkanálnyi olajat, közben a kenyereket megmártjuk a tojásban, és állni hagyjuk picit, hogy jól beszívja.
Forró olajba rakjuk a kenyereket, és minden oldalukat aranybarnára sütjük. A maradék tojást a kenyérszeletekre öntjük, majd a lefolyó tojást, amikor már sül, visszahajtjuk a kenyérre. Ha kész, papírtörlőre szedjük, ami felszívja a felesleges olajat.
Rétegezve a bundás kenyérre rakjuk a kolbászt/szalámit, a sajtot és a petrezselymet – 2 réteg legyen mindenképp. Összefordítunk 2 szeletet, és kontaktgrillben pár perc alatt készre sütjük. A ropogós hagymával együtt tálaljuk.
