Hirdetés
Green Kitchen

Hozzávalók

2
főre
+

A töltelékhez

50 g vaj
2 gerezd fokhagyma
100 g friss bébispenót
só, bors
80 g cheddar

A bundázáshoz

100 ml tej
2 tojás
só, bors
4 szelet rozsos barna kenyér
60 g pankomorzsa

A sütéshez

3 evőkanál olaj
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Full extrás spenótos-sajtos bundáskenyér-szendvics

Ha mondanom kellene egy vega reggelit, ami kifejezetten laktató és viszonylag egészséges, akkor tuti ez lenne az. Jó, persze az egészséges részről csak a spenót gondoskodik, hiszen valójában ez egy sajturalta recept, ahol a zöld szín elsősorban a lelkiismeret-furdalás kompenzálására hivatott. Bundás kenyér sajttal és spenóttal töltve, kell ennél több?
Kipróbáltam, jóóó lett!
15
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+

A töltelékhez

50 g vaj
2 gerezd fokhagyma
100 g friss bébispenót
só, bors
80 g cheddar

A bundázáshoz

100 ml tej
2 tojás
só, bors
4 szelet rozsos barna kenyér
60 g pankomorzsa

A sütéshez

3 evőkanál olaj
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

Felhevítünk egy serpenyőt, rádobjuk a vajat és az enyhén összezúzott fokhagymát, gyorsan beleforgatjuk a spenótot, és hagyjuk, hogy az összeessen.

A tejet egy tálban összekeverjük a tojásokkal, sózzuk, borsozzuk, majd ebbe áztatjuk a kenyérszeleteket. A szendvicsekhez két-két szelet közé töltjük a spenótot és a lereszelt cheddart, majd a pankomorzsába forgatjuk őket.

Egy serpenyőben felmelegítjük az olajat, és kis lángon, oldalanként 4-5 perc alatt lassan megsütjük rajta a szendvicseket.

Ha tetszett a full extrás spenótos-sajtos bundáskenyér-szendvics receptje és kíváncsiak vagytok, még milyen kajákat készítettünk a Megúszós 2-ben, irány az SK SHOP!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások