Hirdetés

Sörben sült kolbászkákkal töltött hot dog

Hozzávalók

4
személyre
8 szál sütnivaló kolbász
300 ml sör
60 g vaj
2 fej hagyma
8 db hot-dog kifli
dijoni mustár

A tálaláshoz

hagyma, paradicsom, savanyúság, mustár, ízlés szerint
Hirdetés

Sörben sült kolbászkákkal töltött hot dog

A kolbászsütés egészen páratlan módja. Német kolbász és sör egyesül a Sheboygan stílusban és a hatás ígérem frenetikus lesz!
Hirdetés

Hozzávalók

4
személyre
8 szál sütnivaló kolbász
300 ml sör
60 g vaj
2 fej hagyma
8 db hot-dog kifli
dijoni mustár

A tálaláshoz

hagyma, paradicsom, savanyúság, mustár, ízlés szerint

A gáz vagy faszenes grillt előmelegítjük magas hőfokra direkt grillezésre. A kolbászok bőrét helyenként kilyukasztjuk villával hogy ne repedjenek be. A grillen megsütjük a kolbászokat amíg szép, mély aranybarna nem lesz a színük és a belső hőmérsékletük el nem éri a 74 fokot, kb. 10 perc alatt, többször forgatva őket közben. Ezt követően áttesszük a kolbászokat egy akkora mélyebb serpenyőbe amiben kényelmesen elférnek, sört öntünk rá, rádobunk 60 g vajat és a szeletelt hagymát és felforraljuk.

Csökkentjük alatta a hőmérsékletet és főzzük 10 percig. Ha kész, félbe vágjuk a hotdog kifliket, kicsit lepirítjuk őket a grillen, beledobjuk a kolbászokat és a tetejére a vajas sörös hagymát. Tegyünk mellé apróra vágott nyers hagymát, paradicsomot, savanyúságokat és mustárt. Kész!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások