Hirdetés

Ilyen egy korrekt káposztás tészta!

Hozzávalók

4
személyre
+
5 ek napraforgó olaj
1 kg káposzta
2 mk bors (őrölt)
2 tk teáskanál cukor
40 dkg tészta 
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Ilyen egy korrekt káposztás tészta!

Cvekedli vagy káposztás kocka, mindegy minek hívjuk! Ez a káposztás tészta! Ismét egy gyors könnyen elkészíthető, nem utolsó sorban egy nagyon finom étel.
Kipróbáltam, jóóó lett!
7
Hirdetés

Hozzávalók

4
személyre
+
5 ek napraforgó olaj
1 kg káposzta
2 mk bors (őrölt)
2 tk teáskanál cukor
40 dkg tészta 
Bevásárlólistához adom

A káposzta külső leveleit leszedjük, torzsáját  kivágjuk. Lereszeljük.Besózzuk, 10 percig állni hagyjuk. Cukrot karamellizálunk. Hozzáadjuk a levétől megszabadított  káposztát. Dinsztelgetjük, közben gyakran kevergetjük.Amikor megpirult beleszórjuk az őrölt borsot. Közben a tésztát kifőzzük, enyhén sós, lobogó vízben (főzési idő kb. 7-8 perc, de a zacskóra rá is van írva), leszűrjük, lecsepegtetjük, és hozzásuhintjuk a közben már elkészült káposztánkhoz. Kész a káposztás tészta. Forrón, az én ízlésem szerint jól megporcukrozva kitálaljuk, és jóízűen elfogyasztjuk! Főzzétek, egyétek!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások