Hozzávalók
- 25 dkg makaróni tészta
- 25 dkg csiperke
- 2 gerezd fokhagyma
- 15 dkg sonka
- ½ tk oregano
- 3 dl passata
- 1 fej vöröshagyma
- 10 dkg trapista sajt
- 1 ek zsemlemorzsa
Hozzávalók
- 25 dkg makaróni tészta
- 25 dkg csiperke
- 2 gerezd fokhagyma
- 15 dkg sonka
- ½ tk oregano
- 3 dl passata
- 1 fej vöröshagyma
- 10 dkg trapista sajt
- 1 ek zsemlemorzsa
Egy forró serpenyőben a vékonyra szeletelt gombát lepirítjuk, majd hozzáadjuk a vékonyra szeletelt hagymát és fokhagymát. Ha kicsit már lepirult, akkor mehet rá a csíkokra vágott sonka. Ha sonka is kapott egy kis színt, akkor hozzáöntjük a passátát.
Sózzuk, borsozzuk és oregánóval ízesítjük. Összeforgatjuk az aldentére főzött tésztával. Megszórjuk jó sok reszelt sajttal és a zsemlemorzsával a tetejét. 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg rá nem pirul a sajt.