Hirdetés

Roli-féle camembert Wellington

Hozzávalók

2
főre
+
100 g bébispenót
1 ek olívaolaj
só, bors
1 csomag leveles tészta (270 g-os kiszerelés)
1 db paradicsom
1 db camembert sajt (120 g-os kiszerelés)
1 db tojássárgája
1 mk szezámmag
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Roli-féle camembert Wellington

Ha unod a húsos verziót, dobd össze a Wellington tökéletes, vega, camembertes változatát. Plusz pont, hogy sokkal gyorsabban elkészülsz vele.
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
100 g bébispenót
1 ek olívaolaj
só, bors
1 csomag leveles tészta (270 g-os kiszerelés)
1 db paradicsom
1 db camembert sajt (120 g-os kiszerelés)
1 db tojássárgája
1 mk szezámmag
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A Roli-féle camembert Wellington elkészítéséhez a spenótot egy közepesen erős lángon hevített serpenyőben, az olajon megpároljuk. Enyhén sózzuk, és borsozzuk, majd elosztjuk a kitekert leveles tésztán.

Erre rakjuk a karikára vágott paradicsomot, amire ráfektetjük a sajtot. Szorosan becsomagoljuk, és egy sütőtálba tesszük úgy, hogy a hajtás alulra kerüljön.

Megkenjük a tetejét tojássárgájával, megszórjuk szezámmaggal, és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, majd 25-30 perc alatt készre sütjük. Egy kis salátával perfekt vacsi lesz.

Roli-féle camembert Wellington

Elkészítési idő: kb. 40 perc

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Még több camembertes recept:

Ribizlis sült camembert kakukkfüves-pármai sonkás twisttel
Grillezett camembert sajtos szendvics
Csibeburger grillezett camembert sajttal

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?