Hozzávalók
- 100 g bébispenót
- 1 ek olívaolaj
- só, bors
- 1 csomag leveles tészta (270 g-os kiszerelés)
- 1 db paradicsom
- 1 db camembert sajt (120 g-os kiszerelés)
- 1 db tojássárgája
- 1 mk szezámmag
Hozzávalók
- 100 g bébispenót
- 1 ek olívaolaj
- só, bors
- 1 csomag leveles tészta (270 g-os kiszerelés)
- 1 db paradicsom
- 1 db camembert sajt (120 g-os kiszerelés)
- 1 db tojássárgája
- 1 mk szezámmag
A Roli-féle camembert Wellington elkészítéséhez a spenótot egy közepesen erős lángon hevített serpenyőben, az olajon megpároljuk. Enyhén sózzuk, és borsozzuk, majd elosztjuk a kitekert leveles tésztán.
Erre rakjuk a karikára vágott paradicsomot, amire ráfektetjük a sajtot. Szorosan becsomagoljuk, és egy sütőtálba tesszük úgy, hogy a hajtás alulra kerüljön.
Megkenjük a tetejét tojássárgájával, megszórjuk szezámmaggal, és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, majd 25-30 perc alatt készre sütjük. Egy kis salátával perfekt vacsi lesz.
Elkészítési idő: kb. 40 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Még több camembertes recept:
Ribizlis sült camembert kakukkfüves-pármai sonkás twisttel
Grillezett camembert sajtos szendvics
Csibeburger grillezett camembert sajttal