Hirdetés
Irány a Balaton

Nézzetek szét a legmenőbb nyári receptjeink között, csekkoljátok a kedvenc balatoni gasztrohelyeinket, és készüljetek a nyaralásra a tippjeink segítségével!

Irány a Balaton

Sült spárga panko morzsával

Hozzávalók

4
főre
+

A sült spárgákhoz

800 g zöldspárga
3 ek olívaolaj
só, bors
2 tk fokhagymapor
60 g panko morzsa
50 g reszelt parmezán

A kéksajtos mártogatóshoz

200 ml tejföl
40 g kéksajt
1 gerezd fokhagyma
só, bors
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Sült spárga panko morzsával

Amíg tart a spárgaszezon, addig próbáljátok ki minden formájában! Itt most egy szuper köret vagy snack receptjét láthatjátok, ami mellé egy kéksajtos mártogatós is dukál, ráadásul az egész kaját 15 perc alatt lehet összedobni! :)
Kipróbáltam, jóóó lett!
18
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+

A sült spárgákhoz

800 g zöldspárga
3 ek olívaolaj
só, bors
2 tk fokhagymapor
60 g panko morzsa
50 g reszelt parmezán

A kéksajtos mártogatóshoz

200 ml tejföl
40 g kéksajt
1 gerezd fokhagyma
só, bors
Bevásárlólistához adom

A spárgák vastag kemény végét letörjük. Az összes többi hozzávalót összekeverjük,  majd belehempergetjük a spárgákat. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük szétterítve, a megmaradt morzsát is rászórhatjuk a spárgákra. 220 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt megsütjük.

A tejfölbe belekeverjük a morzsolt kéksajtot, a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és a sült spárga mellé kínáljuk.

Ha tetszett a sült spárga receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások