Hozzávalók
A salátához
- 2 db grill camembert
- 2 db nagy kelkáposztalevél
- olaj
- 1 db padlizsán
- 1 db cukkini
- 2 db kápia paprika
- 5 - 6 fej gomba
- 2 db újhagyma
- 1 marék napraforgómag
- 1 db kis bagett felkockázva
Az öntethez
- olaj
- 3 cm-es gyömbér
- 4 - 5 gerezd fokhagyma
- chili paprika ízlés szerint
- 1 ek méz
- 1 ek balzsamecet
- 2 - 3 ek szójaszósz
Hozzávalók
A salátához
- 2 db grill camembert
- 2 db nagy kelkáposztalevél
- olaj
- 1 db padlizsán
- 1 db cukkini
- 2 db kápia paprika
- 5 - 6 fej gomba
- 2 db újhagyma
- 1 marék napraforgómag
- 1 db kis bagett felkockázva
Az öntethez
- olaj
- 3 cm-es gyömbér
- 4 - 5 gerezd fokhagyma
- chili paprika ízlés szerint
- 1 ek méz
- 1 ek balzsamecet
- 2 - 3 ek szójaszósz
Fogjuk a két nagy levél kelkáposztát és az összes többi tisztított és nagyobb darabokra vágott zöldséget és felpakoljuk őket az olajjal bekent grillrácsra. A zöldségeket teljesen szárazon és fűszerek nélkül alaposan lepirítjuk, majd leszedjük a grillről. Egy forró, száraz serpenyőben megpirítunk egy nagy marék napraforgómagot és utána egy kis felkockázott bagettet, majd félretesszük őket. A saláta öntetéhez egy serpenyőbe olajat teszünk, amibe belereszeljük a gyömbért és a fokhagymát. Aztán mehet bele a méz, a balzsamecet és a szójaszósz. Pár percig forraljuk, és kész is.
Végezetül a grill camembertek mindkét oldalát 1-1 percig grillezzük. A saláta összeállításához, a káposzta kivételével az összes zöldséget átforgatjuk az öntetben és hozzákeverjük az előzőleg lepirított kenyérkockákat is. A tányérra tesszük a grillezett káposztalevelet, ráhalmozzuk a salátát, megszórjuk a napraforgómaggal és az egészet megkoronázzuk a grillezett camambert-rel.