Hirdetés

Baconos mini kolbászok fahéjjal

Hirdetés

Baconos mini kolbászok fahéjjal

Ha egy nem mindennapi ízvilágú reggelire vágytok és szeretitek a húsos kajákat, akkor ez a ti reggelitek! Baconbe tekert mini kolbászok fahéjjal, almával és hagymával. Higgyétek el, együtt nagyon királyak ezek a dolgok!
Hirdetés

Hozzávalók 2-3 személyre

  • 9-10 kicsi grillkolbász
  • 10 szelet bacon
  • 2 kisebb alma
  • 1 fej lilahagyma
  • 30 ml olaj
  • bors
  • őrölt fahéj
  • 4-5 rúd egész fahéj
Fotó: Szilágyi Nóri

A grillkolbászokat beletekerjük a baconbe. A tepsit kikenjük az olajjal és belerakjuk a kolbászokat. Az almát megtisztítjuk (nem kötelező, a héjával sütve is finom), negyedeljük, kivágjuk a magházat és a kolbászok közé rakjuk. A lilahagymát megtisztítjuk, vastagabb szeletekre vágjuk és a kolbászok közé szórjuk. Picit borsozzuk, megszórjuk fahéjjal, beledobáljuk az egész fahéjrudakat és 175 fokos sütőben (kb. 20 perc alatt) készre sütjük őket.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?