Hirdetés

Croque Madame kenyérfelfújt

Hozzávalók

1
 26x20 cm-es sütőtálhoz
+

A felfújthoz

400 g fehér kenyér
2 - 3 szelet sonka (kb.1-1.5 cm vastagságú)

Az öntethez

4 db tojás
400 ml tej
150 ml tejszín
só, bors
2 csipet szerecsendió
3 csipet cayenne bors
200 g világos cheddar sajt
1 tk dijoni mustár

A tálaláshoz

tükörtojás
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Croque Madame kenyérfelfújt

Ha tudjátok milyen a jó melegszendvics, akkor biztosan ismeritek a Croque Madame-ot. Na most képzeljétek el ezt a király szendót felfújtként. Igen, pont olyan jó, mint amilyennek elképzeltétek :D Meghoztuk hozzá a receptet.
Kipróbáltam, jóóó lett!
11
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

1
 26x20 cm-es sütőtálhoz
+

A felfújthoz

400 g fehér kenyér
2 - 3 szelet sonka (kb.1-1.5 cm vastagságú)

Az öntethez

4 db tojás
400 ml tej
150 ml tejszín
só, bors
2 csipet szerecsendió
3 csipet cayenne bors
200 g világos cheddar sajt
1 tk dijoni mustár

A tálaláshoz

tükörtojás
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Fotó: Szilágyi Nóri

A kenyeret és a sonkát kisebb kockákra vágjuk. Az öntethez a hozzávalókat összekeverjük. A kenyerek és sonkakockák felét a sütőtálba szórjuk, meglocsoljuk az öntet felével. Majd újra jön egy réteg kenyér és sonka, végül pedig az öntet másik fele. 180 fokos sütőben aranybarnára sütjük a kenyérfelfújtat, és annyi tükörtojást sütünk hozzá ahány személynek szánjuk ezt a sütőben sült croque madame-ot.

Fotó: Szilágyi Nóri
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások