Hozzávalók
- 100 g bacon
- 50 g szárazkolbász
- 1 csokor újhagyma
- 100 g csiperke gomba
- 150 g főtt krumpli
- só
- bors
- 4 db tojás
- 100 g ementáli sajt
- 1 csokor petrezselyem
- kenyér a tálaláshoz
Hozzávalók
- 100 g bacon
- 50 g szárazkolbász
- 1 csokor újhagyma
- 100 g csiperke gomba
- 150 g főtt krumpli
- só
- bors
- 4 db tojás
- 100 g ementáli sajt
- 1 csokor petrezselyem
- kenyér a tálaláshoz
Az apró kockákra vágott bacont elkezdjük lepirítani, majd jöhet hozzá a felkarikázott kolbász is. Egy tányérra szedjük őket, majd a zsírjukon megpirítjuk a felkarikázott újhagymát. Ezután hozzáadjuk a negyedekre vágott csiperkegombát, megy bele a tetszőleges méretűre kockázott krumpli, sózzuk, borsozzuk, és pár percig sütjük.
A serpenyőben 4 kisebb lyukat formázunk, majd beleütjük a tojásokat (egyéni ízlés kérdése, hogy elkeverjük-e vagy sem). A tojást készre sütjük, még melegen sajtot reszelünk rá, az egészet megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, és friss kenyérrel tálaljuk.
Ha tetszett az egyserpenyős magyaros reggeli receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!