Hirdetés
Karácsonyi menü

Hozzávalók

2
főre
+
100 g bacon
50 g szárazkolbász
1 csokor újhagyma
100 g csiperke gomba
150 g főtt krumpli
bors
4 db tojás
100 g ALDI Milfina ementáli sajt
1 csokor petrezselyem
kenyér a tálaláshoz
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Egyserpenyős magyaros reggeli

Egy olyan reggelit mutatunk most nektek, amely bármikor megállja a helyét, a nap bármely szakában, ráadásul elképesztően egyszerű, és hamar készen is van!
Kipróbáltam, jóóó lett!
4
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
100 g bacon
50 g szárazkolbász
1 csokor újhagyma
100 g csiperke gomba
150 g főtt krumpli
bors
4 db tojás
100 g ALDI Milfina ementáli sajt
1 csokor petrezselyem
kenyér a tálaláshoz
Bevásárlólistához adom

Az apró kockákra vágott bacont elkezdjük lepirítani, majd jöhet hozzá a felkarikázott kolbász is. Egy tányérra szedjük őket, majd a zsírjukon megpirítjuk a felkarikázott újhagymát. Ezután hozzáadjuk a negyedekre vágott csiperkegombát, megy bele a tetszőleges méretűre kockázott krumpli, sózzuk, borsozzuk, és pár percig sütjük.

A serpenyőben 4 kisebb lyukat formázunk, majd beleütjük a tojásokat (egyéni ízlés kérdése, hogy elkeverjük-e vagy sem). A tojást készre sütjük, még melegen sajtot reszelünk rá, az egészet megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, és friss kenyérrel tálaljuk.

egyserpenyős magyaros reggeli

Ha tetszett az egyserpenyős magyaros reggeli receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások