Hozzávalók
- 200 g juhtúró
- 250 g félzsíros poharas túró
- 1 tk mustár
- ½ fej lila hagyma (100 g/fej)
- 1 csipet őrölt kömény
- 50 g vaj
- 100 g tejföl
- 2 tk fűszerpaprika
- só
Hozzávalók
- 200 g juhtúró
- 250 g félzsíros poharas túró
- 1 tk mustár
- ½ fej lila hagyma (100 g/fej)
- 1 csipet őrölt kömény
- 50 g vaj
- 100 g tejföl
- 2 tk fűszerpaprika
- só
Így készül a juhtúrós körözött!
A kétféle túrót egy tálba tesszük, hozzáadjuk a mustárt, a finomra vágott lila hagymát, a köményt, az olvasztott vajat, a tejfölt, a fűszerpaprikát és a sót, majd az egészet alaposan összekeverjük. Kenyérrel, újhagymával és retekkel tálaljuk, és hogy még ízletesebb és mutatósabb legyen, az egészet megszórjuk finomra vágott snidlinggel.
- Elkészítési idő: 10 perc
Ha tetszett a juhtúrós körözött receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!