Hozzávalók
- 4 db tojás
- 1 ek vaj vagy olaj
- 100 - 150 g maradék resztelt máj, hagymával
- 1 ek Worcester szósz
- 2 ek gránátalmalé
- 1 ek húsleves
- só
- római kömény
- szerecsendió
- 1 db gránátalma
A tálaláshoz
- petrezselyem
- 1 szál újhagyma (elhagyható)
Hozzávalók
- 4 db tojás
- 1 ek vaj vagy olaj
- 100 - 150 g maradék resztelt máj, hagymával
- 1 ek Worcester szósz
- 2 ek gránátalmalé
- 1 ek húsleves
- só
- római kömény
- szerecsendió
- 1 db gránátalma
A tálaláshoz
- petrezselyem
- 1 szál újhagyma (elhagyható)
Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, belekanalazzuk a maradék resztelt májat, meglocsoljuk a Worcester szósszal és a gránátalmalével, majd közepes lángon hirtelen megpirítjuk a máj minden oldalát.
Hozzáadjuk a húslevest, sózzuk, megszórjuk a római köménnyel és ráreszelünk egy csipetnyi szerecsendiót.
A tojásokat simára verjük, majd amikor a lé már majdnem elfőtt a máj alól, ráöntjük, és néhány perc alatt egyenletesen készre sütjük.
A legvégén megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel és/vagy újhagymával, tálaláskor pedig a gránátalmamagokkal.
Ha tetszett a gránátalmás resztelt májas omlett receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!