Hirdetés

Gránátalmás resztelt májas omlett

Hozzávalók

2
főre
+
4 db tojás
1 ek vaj vagy olaj
100 - 150 g maradék resztelt máj, hagymával
1 ek Worcester szósz
2 ek gránátalmalé
1 ek húsleves
római kömény
szerecsendió
1 db gránátalma

A tálaláshoz

petrezselyem
1 szál újhagyma (elhagyható)
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Gránátalmás resztelt májas omlett

Kezdjük a resztelt májjal! Mindenkinek megvan a saját változata, így ehhez új receptet nem hozok, inkább azt a trükköt mutatom meg, hogyan lehet reggeliként is fogyasztani – egy kis maradék resztelt májból.
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
4 db tojás
1 ek vaj vagy olaj
100 - 150 g maradék resztelt máj, hagymával
1 ek Worcester szósz
2 ek gránátalmalé
1 ek húsleves
római kömény
szerecsendió
1 db gránátalma

A tálaláshoz

petrezselyem
1 szál újhagyma (elhagyható)
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, belekanalazzuk a maradék resztelt májat, meglocsoljuk a Worcester szósszal és a gránátalmalével, majd közepes lángon hirtelen megpirítjuk a máj minden oldalát. 

Hozzáadjuk a húslevest, sózzuk, megszórjuk a római köménnyel és ráreszelünk egy csipetnyi szerecsendiót.

A tojásokat simára verjük, majd amikor a lé már majdnem elfőtt a máj alól, ráöntjük, és néhány perc alatt egyenletesen készre sütjük.

A legvégén megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel és/vagy újhagymával, tálaláskor pedig a gránátalmamagokkal.

Gránátalmás resztelt májas omlett
Gránátalmás resztelt májas omlett

Ha tetszett a gránátalmás resztelt májas omlett receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások