Hirdetés

Hozzávalók

24
darabhoz
+
120 g törökmogyoró
200 g zabpehely
120 ml kókuszolaj
80 g méz
120 g NUTELLA®️
tetszés szerinti gyümölcs (áfonya, málna stb.)
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Sütés nélküli granolakosárkák NUTELLA®️-val

Ha reggelente állandó rohanásban vagytok, akkor ezek a granolakosárkák nektek vannak kitalálva, mert még előző este elő lehet őket készíteni, hogy reggel már ne legyen vele sok meló. Csak dobjatok rá pár szem friss gyümölcsöt, és kész is a finom energiabomba, amit a gyerekek is imádni fognak.
Kipróbáltam, jóóó lett!
2
Hirdetés

Hozzávalók

24
darabhoz
+
120 g törökmogyoró
200 g zabpehely
120 ml kókuszolaj
80 g méz
120 g NUTELLA®️
tetszés szerinti gyümölcs (áfonya, málna stb.)
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A mogyorót és a zabpelyhet egy serpenyőbe dobjuk, és közepes lángon, rázogatva, kb. 8 perc alatt lepirítjuk, amíg egy kis színt kap, majd egy nagyobb aprítóba rakjuk. A kókuszolajat megolvasztjuk, a mézzel együtt a zabpehelyhez öntjük, és az egészet alaposan lezúzzuk egy késes aprítóban. 

Mini muffintepsi mélyedéseibe nyomkodjuk a masszát (tehetünk bele mini muffinkapszlikat is), és berakjuk a fagyasztóba 2 órára. 

Ha muffinpapírokkal dolgoztunk, a megdermedés után csak simán kivesszük a formából a zabpelyhes kosárkákat. Amennyiben nem volt muffinkapszlink, egy tepsibe öntsünk forró vizet, és rakjuk bele a forma alját kb. 20 mp-re, így könnyen kijönnek a formából.

A NUTELLA®️-t nyomózsákba töltjük, és elosztjuk a kosárkákban (1 db-hoz 5 gramm). Pár szem gyümölcsöt még rakunk rá, és készen is vagyunk.

Sütés nélküli granolakosárkák NUTELLA®️-val
Sütés nélküli granolakosárkák NUTELLA®️-val

 Ha tetszett a sütés nélküli granolakosárkák receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások