Hozzávalók
- 220 ml tej
- 100 g cukor
- 200 g vaj
- 250 g fehér csoki
- 150 g tejpor
- 10 g bourbon vaníliás cukor
Hozzávalók
- 220 ml tej
- 100 g cukor
- 200 g vaj
- 250 g fehér csoki
- 150 g tejpor
- 10 g bourbon vaníliás cukor
A tejet és a cukrot összeforraljuk, majd lehúzzuk a lángról, és megolvasztjuk benne a vajat. Beletördeljük a fehér csokit, és ha ez is felolvadt, mehet bele a tejpor és a vaníliás cukor. Elkeverjük, átzúzzuk egy botmixerrel, és üvegekbe töltjük.
Bedobjuk pár órára a hűtőbe, hogy a vaj és a fehér csoki a hűtés hatására visszaszilárduljon, és krémes, kenhető krémet kapjunk. Hűtőben 1 hétig simán eláll. 🙂
Ha tetszett a fehércsoki-krém receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!