Hirdetés

Fehércsoki-krém

Hozzávalók

2
db 250 ml-es üveghez
+
220 ml tej
100 g cukor
200 g vaj
250 g fehér csoki
150 g tejpor
10 g bourbon vaníliás cukor
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Fehércsoki-krém

Aki szereti a fehér csokit, az biztos elgondolkodott már azon, hogy miért csak tej- és étcsokis kenyérre kenhető kencék kaphatóak a boltok polcain. Az a jó hírem, hogy otthon simán elő lehet állítani fehér csokis, kenyérre kenhető krémet is. Igaz nem áll el évekig, de nem is kell, mert pár nap alatt tuti el fog fogyni.
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

2
db 250 ml-es üveghez
+
220 ml tej
100 g cukor
200 g vaj
250 g fehér csoki
150 g tejpor
10 g bourbon vaníliás cukor
Bevásárlólistához adom

A tejet és a cukrot összeforraljuk, majd lehúzzuk a lángról, és megolvasztjuk benne a vajat. Beletördeljük a fehér csokit, és ha ez is felolvadt, mehet bele a tejpor és a vaníliás cukor. Elkeverjük, átzúzzuk egy botmixerrel, és üvegekbe töltjük.

Bedobjuk pár órára a hűtőbe, hogy a vaj és a fehér csoki a hűtés hatására visszaszilárduljon, és krémes, kenhető krémet kapjunk. Hűtőben 1 hétig simán eláll. 🙂

Ha tetszett a fehércsoki-krém receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások