Hirdetés

Gremolata

Hozzávalók

1
adagra
+
Hozzávaló kipipálva
2 csokor friss petrezselyem
Hozzávaló kipipálva
1 db citrom reszelt héja
Hozzávaló kipipálva
2 gerezd fokhagyma
Hozzávaló kipipálva
80 ml extra szűz olívaolaj
Hozzávaló kipipálva
só, bors
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Gremolata

A gremolata igazán jó frissítő szósz lehet húsokhoz, halakhoz, de egy grillezett zöldséget is feldob, szóval mindenképp próbáljátok ki, ha még eddig nem tettétek! ;)
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

1
adagra
+
Hozzávaló kipipálva
2 csokor friss petrezselyem
Hozzávaló kipipálva
1 db citrom reszelt héja
Hozzávaló kipipálva
2 gerezd fokhagyma
Hozzávaló kipipálva
80 ml extra szűz olívaolaj
Hozzávaló kipipálva
só, bors
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A gremolata elkészítéséhez először a petrezselymet apróra vágjuk, és egy edénybe rakjuk. Belereszeljük a citromhéjat, belezúzzuk a fokhagymát, és felöntjük az olívaolajjal. Sózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük.

Elkészítési idő: 10 perc

gremolata
Gremolata

Ha tetszett a gremolata receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon

Még több alapkészítmény:

Alap pesztórecept

Lilakáposzta-pesztó

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?