Hozzávalók
- 2 csokor friss petrezselyem
- 1 db citrom reszelt héja
- 2 gerezd fokhagyma
- 80 ml extra szűz olívaolaj
- só, bors
Hozzávalók
- 2 csokor friss petrezselyem
- 1 db citrom reszelt héja
- 2 gerezd fokhagyma
- 80 ml extra szűz olívaolaj
- só, bors
A gremolata elkészítéséhez először a petrezselymet apróra vágjuk, és egy edénybe rakjuk. Belereszeljük a citromhéjat, belezúzzuk a fokhagymát, és felöntjük az olívaolajjal. Sózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük.
Elkészítési idő: 10 perc
Ha tetszett a gremolata receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!