Hirdetés

Házi kovászos uborka egy kis csavarral

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Púpos hát, sajgó derék, beállt nyak – ezért érdemes átmozgatnunk magunkat óránként, ha ülőmunkát végzünk

Legyen szó irodai vagy otthoni ülőmunkáról, a sokáig egy pózban, egy székben, egy helyben végzett munka, mozgás, tornázás, nyújtás nélkül, súlyosan károsítja a testünket kívül és belül is. Almássy Csilla gyógytornász azt mondja, hogy 20 percenként egy kis mozgolódás, óránként pedig egy séta, torna vagy átmozgatás elengedhetetlen ülőmunka közben ahhoz, hogy rövidebb vagy hosszabb távon ne okozzunk magunknak akár maradandó problémát.

Nyerj LG OLED TV-t, RTL+ előfizetéseddel!

Fizess elő az RTL+-ra, tartsd meg előfizetésed május 1-ig, válaszolj helyesen az itt található három kérdésre, és nyerd meg az LG OLED 55'' átmérőjű 4K Smart TV-t!

Moldován András kérdésétől könny szökik a fiatal vállalkozó lány szemébe

A Cápák között következő részében sírva fakad az egyik vállalkozó, Lakatos István kettétör egy gyémántot, bemutatkozik egy kiköltekezett vállalkozó és több Cápa is ajánlatot tesz. További részletek vasárnap 19 órától az RTL-en.

Hiába az elfogatóparancs Putyin ellen, nem fogjuk bilincsben látni az orosz államfőt

Múlt pénteken elfogatóparancsot adtak ki Vlagyimir Putyin ellen. A Nemzetközi Büntetőbíróság Ukrajnában elkövetett háborús bűnökkel vádolta meg az orosz elnököt – Putyinnak mégsem kell izgulnia amiatt, hogy rácsok mögé kerül. 

Állva tapsolt az egész stúdió Klaudiának

Klaudia Radiczva könnyeivel küszködött, hiszen egy hatalmas álma vált valóra.    Nézd meg újra a produkciót!

Míg Balogh Petya a rókákat sajnálta, Lakatos István befektetett a csapdamegfigyelő rendszerbe

Lakatos István ajánlatott tett a FeedbackPack vállalkozóinak: 50 ezer eurós befektetést kínált 30 százalék tulajdonrészért cserébe, ha pedig elérik 2024-es pénzügyi céljaikat, megelégszik 20 százalék részesedéssel is. Olajos László és Somos Balázs ellenajánlatot tettek, hosszas alkudozás után pedig megállapodtak a Cápával, és kezet fogtak vele egy jövőbeni befektetés reményében.

„A gyémánthoz vér kötődik” – Balogh Petya szerint az emberek hiúságból hordanak drága széndarabokat a kezükön

A Cápa nem érdeklődött a mesterséges gyémántok iránt, sőt kifejezetten ellenzi a gyémánt ékszerek viselését, mert a mai napig előfordul, hogy emberek halnak meg azért, hogy egy-egy széndarabot felhozzanak a föld alól.

Gyere az RTL-re játszani! Érkezik a Tippelj és vidd el!

A kereskedelmi televíziózás legrégebben műsoron lévő game show-ja keresi leendő játékosait az RTL vadonatúj műsorába.

Ezeket láttad már?