Hirdetés
Karácsonyi menü

Libamájpástétom

Hozzávalók

1
befőttesüvegnyi adaghoz
+
500 g hízott libamáj
1 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
2 ek libazsír
só, bors
70 ml aszúbor vagy Marsala bor
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Libamájpástétom

A pástétom szuper előétel, mártogatós vagy vendégváró kaja is lehet, elkészíteni pedig sokkal egyszerűbb mint gondolnád! Ez most egy libamájas-boros verzió, és mindenki imádta aki megkóstolta.
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

1
befőttesüvegnyi adaghoz
+
500 g hízott libamáj
1 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
2 ek libazsír
só, bors
70 ml aszúbor vagy Marsala bor
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


A hagymát durvára vágjuk, a zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. A májat megtisztítjuk, és nagyobb darabokra vágjuk, majd hozzáadjuk a hagymához, és ezt is megpirítjuk. Beleöntjük a bort, és elpároljuk a folyadékot. Sózzuk, borsozzuk, és botmixerrel pépesítjük. Üvegbe öntjük, és hagyjuk megdermedni, majd hűtőben tároljuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások