Hozzávalók
- 2 szelet tarja (400 g)
- só, bors
- 100 g liszt
- 2 db tojás
- 100 g zsemlemorzsa
- 20 ml napraforgóolaj
Hozzávalók
- 2 szelet tarja (400 g)
- só, bors
- 100 g liszt
- 2 db tojás
- 100 g zsemlemorzsa
- 20 ml napraforgóolaj
A rántott tarja elkészítéséhez a tarját enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd a szokásos módon bepanírozzuk. Először a lisztbe, majd a felvert tojásba, végül a zsemlemorzsába forgatjuk. Olajos ecsettel kissé átkenjük, és 45-50 perc alatt 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.
Tetszőleges körettel tálaljuk.
Elkészítési idő: 60 perc
Ha tetszett a rántott tarja receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!