A sajtot lereszeljük, összekeverjük a liszttel, a tojással, sóval, borssal és letakarva hagyjuk fél óráig állni a hűtőben.
Ezután 8 egyenlő részre osztjuk a masszát, kroketteket formázunk belőle, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és hűtőbe tesszük további 15 percre.
165-175 fokos, bő olajban aranybarnára sütjük 5-6 perc alatt. Papírtörlőre szedjük, és ketchuppal tálaljuk.
Sajtkrokett
Előkészítés: 10 perc
Hűtés: 45 perc
Sütés: 10 perc
Összesen: 65 perc
Még több krokett, mert nem csak sajtosat ismerünk ám! Rengeteg különböző ízesítésben elkészíthető, bátran engedjétek szabadjára a fantáziátokat, és alkossatok új recepteket ti is. Addig pedig válogassatok a mieinkből:
A sajtot lereszeljük, összekeverjük a liszttel, a tojással, sóval, borssal és letakarva hagyjuk fél óráig állni a hűtőben.
Ezután 8 egyenlő részre osztjuk a masszát, kroketteket formázunk belőle, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és hűtőbe tesszük további 15 percre.
165-175 fokos, bő olajban aranybarnára sütjük 5-6 perc alatt. Papírtörlőre szedjük, és ketchuppal tálaljuk.
Sajtkrokett
Előkészítés: 10 perc
Hűtés: 45 perc
Sütés: 10 perc
Összesen: 65 perc
Még több krokett, mert nem csak sajtosat ismerünk ám! Rengeteg különböző ízesítésben elkészíthető, bátran engedjétek szabadjára a fantáziátokat, és alkossatok új recepteket ti is. Addig pedig válogassatok a mieinkből:
Ha tetszett a Sajtkrokett receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!