Hirdetés

Tapenád, az egyik legmenőbb előétel

Hozzávalók

1
kisebb tálkához
+
100 g szárított paradicsom
2 gerezd fokhagyma
100 g fekete olajbogyó
100 g zöld olajbogyó
3 ek olívaolaj
só, bors

A tálaláshoz

1 db kisebb bagett
olívaolaj
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Tapenád, az egyik legmenőbb előétel

Az olasz konyha egyik legismertebb előétele a tapenád, vagyis olajbogyókrém. Pirítóssal, grissinivel, zöldségekkel, tehát mindennel is az egyik legjobb bemelegítés egy jó kis vacsi előtt! :P
Kipróbáltam, jóóó lett!
2
Hirdetés

Hozzávalók

1
kisebb tálkához
+
100 g szárított paradicsom
2 gerezd fokhagyma
100 g fekete olajbogyó
100 g zöld olajbogyó
3 ek olívaolaj
só, bors

A tálaláshoz

1 db kisebb bagett
olívaolaj
Bevásárlólistához adom

A szárított paradicsomot és a fokhagymát felaprítjuk, és a többi hozzávalóval lezúzzuk egy aprítógépben. A bagettet felszeleteljük, és egy kevés olívaolajjal meglocsolt serpenyőben megpirítjuk. A tapenádot a pirított bagettel tálaljuk.

Ha tetszett a tapenád receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások