Hozzávalók
- 100 g szárított paradicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- 100 g fekete olajbogyó
- 100 g zöld olajbogyó
- 3 ek olívaolaj
- só, bors
A tálaláshoz
- 1 db kisebb bagett
- olívaolaj
Tapenád, az egyik legmenőbb előétel
Hozzávalók
- 100 g szárított paradicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- 100 g fekete olajbogyó
- 100 g zöld olajbogyó
- 3 ek olívaolaj
- só, bors
A tálaláshoz
- 1 db kisebb bagett
- olívaolaj
A szárított paradicsomot és a fokhagymát felaprítjuk, és a többi hozzávalóval lezúzzuk egy aprítógépben. A bagettet felszeleteljük, és egy kevés olívaolajjal meglocsolt serpenyőben megpirítjuk. A tapenádot a pirított bagettel tálaljuk.
Ha tetszett a tapenád receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!