Hirdetés
Instant

Tejfölös uborkasaláta

Hozzávalók

2 - 4
adag
+
1 db kígyóuborka (kb. 300 g)
3 csipet só
3 púpozott ek porcukor
2 - 3 ek 10%-os ételecet
2 - 3 gerezd fokhagyma
3 - 4 ek tejföl
bors
pirospaprika
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Tejfölös uborkasaláta

Rántott, rakott és még rengeteg magyaros klasszikus mellé a legjobb dolog, amit el tudunk képzelni, az egy jófajta tejfölös ubisali. Most megmutatom nektek, én hogyan készítem.
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

2 - 4
adag
+
1 db kígyóuborka (kb. 300 g)
3 csipet só
3 púpozott ek porcukor
2 - 3 ek 10%-os ételecet
2 - 3 gerezd fokhagyma
3 - 4 ek tejföl
bors
pirospaprika
Bevásárlólistához adom

Az uborkát vékonyra szeleteljük vagy legyaluljuk, alaposan besózzuk, és félretesszük. Fél liter hideg vízben elkeverjük a cukrot, az ecetet és a zúzott fokhagymát, majd a salátalevet az uborkára öntjük, és hagyjuk állni egy keveset. Tálaláskor krémesre kevert tejfölt teszünk rá, és megszórjuk a fűszerekkel.

Ha tetszett a tejfölös uborkasaláta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások