Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Paradicsomi környezet és gyönyörű lányok – belestünk a Miss Balaton mexikói naptárfotózásának kulisszái mögé

Paradicsomi környezetben, a mexikói Tulum fehér homokos tengerpartján készültek elképesztő fotók a Miss Balaton legszebb lányairól. A lélegzetelállító képeket a jövő évi naptárban láthatjuk majd viszont. A lányok szakmai és lelki támasza idén is Epres Panni volt, aki egyfajta pótanyukaként segítette a modelleket.

Amit tudni akarsz a monogámiáról – szövevényes párkapcsolati rendszerekről vallottak magyar sztárok

A monogámiát sokan hasonlították már a demokráciához: nem a legkiválóbb forma, sok hibája van, de úgy tűnik jobbat még nem találtak ki nála. A klasszikus párkapcsolati modell mégis nagy kihívás előtt áll a XXI. században, és kérdés, hogy meddig működhet egy olyan rendszer, aminek szabályait egyre többen nem tartják be. Hűtlenségről és szövevényes párkapcsolati rendszerekről vallottak magyar sztárok az RTL+ streaming platformján. A saját gyártású sorozatban tabuk nélkül mesélik el tapasztalataikat a többszereplős szerelmi életről.

Lassan az egész országban hiánycikk az üzemanyag – de meddig tarthat még az áldatlan helyzet?

Kígyózó sorok, lezárt töltőpisztolyok vagy egész kutak és versengés az üzemanyagért. A hiányt részben a százhalombattai üzemzavar okozza, jelentős részben azonban a hatósági ár miatt alakult ki, hiszen emiatt nem éri meg az import. Így sok helyen már piaci áron sem lehet üzemanyaghoz jutni.

Frohner Fecót a meditáció segíti, hogy érezze a női lelket

Frohner Fecó nem eszik, nem iszik, csak meditál – a sztárfodrász így kezdi minden napját. A Celeb vagyok, ments ki innen után rájött, hogyan emelkedhet felül saját természetén és találhatja meg lelki békéjét. 

Szorcsik Viki az öccse halálos ágyán tett ígéretéről beszélt

Szorcsik Viki szerint megalázták, sárba tiporták és éheztették testvérét az ápolók. A színésznő megígérte öccse halálos ágyán, hogy elmeséli, milyen embertelenül bántak a két hónapja, 37 évesen elhunyt Szorcsik Bélával a kórházban. Testvére szepszist, vagyis vérmérgezést is kapott, mert állítólag nem látták el megfelelően, napokig nem tették tisztába. Elvették a takaróját, amelyet Vikiék vittek neki, ezért tüdőgyulladást kapott. 

Még mindig nem ismerik a magyarok a 30 fokos mosás titkát

Rendületlenül 40 fokon mos a magyar, pedig a ruháknak és a Földnek is jobb lenne, ha alacsonyabb hőfokot használnák. Ha pedig egész Európa letekerné a hőmérsékletet, 35 százalékkal csökkenne a mosás szén-dioxid-kibocsátása.

Mi történik a megmaradt alapanyagokkal A Konyhafőnökben? Fördős Zé most elárulja!

Rengetegen kérdezik a műsorral kapcsolatban, hogy vajon mit csinál a stáb a maradékokkal. Zé végigvette a húsok összes lehetséges felhasználását, sőt a kulisszák mögé is benézhettünk, ahol A Konyhafőnök háttérséfje bemutatta, mit készített a megmaradt egész csirkékből.

„Itt lesz vége a karrierednek” – ezt üzente Sebestyén Balázs Joshi Bharatnak

Sebestyén Balázs ezúttal új vendégeket is fogadott a Gyertek át! kanapéján, köztük Joshi Bharatot, aki szerinte nem gondolta át, hogy mire vállalkozott. Szókimondó játékokból és szívatásból a sztárvetélkedő hatodik évadában sem lesz hiány. A harmadik rész már elérhető az RTL+-on. Streameld reklámok nélkül, egy hónapig ingyen!

Ezeket láttad már?