Hirdetés

5 alap tésztafőző tipp, amit jó, ha tudsz

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Szinte az összes Cápa versenybe szállt, hogy befektethessen, mégis hoppon maradtak

Balogh Petya kivételével mindegyik befektető ajánlatot tett a 19 éves Pachert Balázsnak, aki ezután behívta a barátait, hogy átbeszélje velük, bevegyék-e bármelyik Cápát a cipős vállalkozásba. Hiába mondott mindannyiuknak nemet, Balogh Levente nem állt le, és tett még egy ajánlatot.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin forró tánccal kerültek közel egymáshoz a Mellékhatásban

Berta végül beadta a derekát, és belevetette magát Annával az éjszakai életbe, arra viszont egyáltalán nem számított, hogy egy ismeretlen férfi próbálja meg az ujja köré csavarni. A Zolit alakító Nagy Ervin a táncparketten pörgette meg a felesége által alakított nőt, akin a kezei is elkalandoztak. A Mellékhatás második évadát keresd az RTL+-on!

Hamarosan indul a világ egyik legnépszerűbb vetélkedője az RTL-en

A Tippelj és vidd el! magyar verziójába még mindig keresnek játékosokat. A kereskedelmi televíziózás történetének legrégebben futó játékában meg kell tippelni bizonyos termékek árát és ha a közönség soraiból kikerülő játékosok kitalálják, akkor meg is nyerhetik az árucikkeket, köztük akár egy autót is!

Balogh Levente: Nem bajt menteni jön az elnöki asszisztens, hanem egy kicsit megnövelni az én szürkeállomány-kapacitásomat

Balogh Levente elárulta, hogy miért van szüksége elnöki asszisztensre, és milyen feladatok várnak a jövőben a kiválasztottra, aki tárgyalásokon is képviseli majd az üzletembert.

„Hülyebiztos” papírlapátot fejlesztett a kutatónak született ősmaszek

Kovács Edit megelégelte, hogy műanyag lapátját folyamatosan tisztítania kellett, ezért megálmodta annak egyszer használatos változatát, amit a Cápáknak is bemutatott.

„A vállalkozását egyikünk sem tudta értelmezni, de megláttuk Nadinban az értéket” – Balogh Levente megbízást adott a fiatal influenszernek

Csomós Nadin egy olyan hajgumit álmodott meg, ami megvédi a szórakozni vágyó lányokat a rájuk és az italos poharukra leselkedő veszélyektől. Az influenszer vállalkozó az rtl.hu-nak mesélt a Cápák közöttben szerzett élményeiről és a termékéről, ami nem igazán nyerte el a nagyhalak tetszését. Moldován András és Balogh Levente kendőzetlenül elmondták, mit gondolnak Nadin vállalkozásáról. 

Balogh Levente április 3-tól keresi elnöki asszisztensét az RTL-en

A vadonatúj üzleti reality műsorban Balogh Levente bátor, hiteles és ambiciózus jelölteket keres, és azt is elárulta, ki a legalkalmasabb az elnöki asszisztens pozícióra: „Aki fel tud állni a karmester helyére, és a kiváló zenészek segítségével egy gyönyörű művet tud komponálni”.

Régóta szerette volna, ha feleségével egy helyen dolgoznak, most mindketten a rácsok mögött vannak

34 éve házasok, mégsem érzik úgy, hogy a házasság börtön lenne számukra, még akkor sem ha a rácsokon belül vannak. Péter és Katalin ugyanis egy olyan házaspár, akik mindketten a rácsok mögött, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben dolgoznak.

Ezeket láttad már?