Hozzávalók

3 - 4
főre
+
4 szelet HÚSMESTER szeletelt sertéskaraj
só, bors
200 g liszt
3 db tojás
200 g zsemlemorzsa
1 l olaj
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

A tökéletes rántott karaj

Szerintem nincs ember a földön, aki ne szeretné a rántott húst. Bár nagyon egyszerű elkészíteni, biztos van olyan ember, aki ha megkívánta, hús helyett először a telefonjához nyúl, és tárcsázza a nagyit. Mostantól erre nincs szükség.
Kipróbáltam, jóóó lett!
4
Hirdetés

Hozzávalók

3 - 4
főre
+
4 szelet HÚSMESTER szeletelt sertéskaraj
só, bors
200 g liszt
3 db tojás
200 g zsemlemorzsa
1 l olaj
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

Nem is olyan bonyolult dolog húst panírozni és sütni, csak néhány dologra kell odafigyelni. Ezúttal a rántott karaj van terítéken.

A húst kb. fél centi vastagra klopfoljuk. Mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, majd bepanírozzuk. Először a lisztbe forgatjuk, majd a felvert tojásba, végül pedig a zsemlemorzsába.

Olajat hevítünk kb. 170 fokra, és kb. 3-4 perc alatt kisütjük benne a húsokat. Amikor szép aranybarnára sültek a húsok, egy konyhai papírtörlőre szedjük őket. Már csak egy perfekt köret hiányzik mellé és némi savanyúság persze.

A tökéletes rántott karaj
A tökéletes rántott karaj

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Ezek a konyhai tippek is érdekelhetnek:

A tökéletes sült krumpli

Tésztafőző tippek

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások