Hozzávalók
- 4 szelet szeletelt sertéskaraj
- só, bors
- 200 g liszt
- 3 db tojás
- 200 g zsemlemorzsa
- 1 l olaj
Hozzávalók
- 4 szelet szeletelt sertéskaraj
- só, bors
- 200 g liszt
- 3 db tojás
- 200 g zsemlemorzsa
- 1 l olaj
Nem is olyan bonyolult dolog húst panírozni és sütni, csak néhány dologra kell odafigyelni. Ezúttal a rántott karaj van terítéken.
A húst kb. fél centi vastagra klopfoljuk. Mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, majd bepanírozzuk. Először a lisztbe forgatjuk, majd a felvert tojásba, végül pedig a zsemlemorzsába.
Olajat hevítünk kb. 170 fokra, és kb. 3-4 perc alatt kisütjük benne a húsokat. Amikor szép aranybarnára sültek a húsok, egy konyhai papírtörlőre szedjük őket. Már csak egy perfekt köret hiányzik mellé és némi savanyúság persze.
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!