Hirdetés

Mogyoróvajas-banános nice cream

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Apró Anna: A pozícióm itt nem annyira védett, kiszolgáltatottabb vagyok, mint a Cápákban

Apró Annát új oldaláról ismerhetik meg a nézők A Város Királynői részeiben, amivel tudja, hogy nagy kockázatot vállalt, pláne a Cápák között után. Az üzletasszony azonban kíváncsian vágott neki a kalandnak, hogy megtudja, milyen hatást gyakorol majd rá és barátnőire a műsor. A rengeteg vita és feszültség ellenére Annának a lányok segítségével sikerült kiverekednie magát a szakítása okozta fájdalomból. A Fókusznak adott interjújában mesél édesapja haláláról, a realityműsorok erejéről és arról is, hogyan kezeli a vitás helyzeteket.

Árpa Attila sem maradt talpon, Brasch Bence a Sztárbox nehézsúlyú bajnoka

Óvatosan kezdődött Brasch Bence és Árpa Attila mérkőzése, először inkább csak felmérték egymást az ellenfelek, majd Árpa támadásba lendült, és bár bevitt egy-két ütést, kapott is vissza bőven. Miután Brasch Bence párszor keményen eltalálta, Árpa kisebb krízisbe került, és nagyon jól jött számára a szünet. A második menetet Brasch testütéssel kezdte, nem sokkal később pedig a fején is elcsípte Árpát, aki beesett a sarokba, és rá kellett számolni. Ekkor még folytatta a bunyót, de nem tudott már figyelni a védekezésre, egy újabb nagyobb pofon után a kötelek közé esett, és a bíró már nem engedte tovább folytatni a mérkőzést. Brach Bence így három KO-val nyerte el nehézsúlyban a Sztárbox bajnoki címét.

„Takarodjál innen” – Paulinában elpattant valami, amikor Zsuzsi nyakon öntötte pezsgővel

Zsuzsi és Paulina kapcsolata újabb mélypontot ért el Athénban. Paulina egyértelművé tette, hogy Móni miatt érkezett és beszélni sem akar haragosával, mire Zsuzsi annyira felhúzta magát, hogy nyakon öntötte drága görög pezsgővel.

Pákót a ringből is kiverték, Ganxta Zolee pedig úgy elverte Rékasi Károlyt, hogy agyrázkódást kapott – ilyen volt a Sztárbox második évada 2005-ben

A Sztárbox, mielőtt fájdalmasan hosszú, 18 éves szünetre ment, erős évaddal búcsúzott. Fekete Pákó VV Indiánnal mérkőzött meg, és az egykori valóságshowhős nem finomkodott a didikirállyal. Ganxta Zolee sem kímélte a Rózsa Bisztró rosszfiúját, és amire senki sem számított, hogy pont Fresh Andi és az egykori pornós Niki Belucci mérkőzése után szabadulnak el az indulatok.

A szomszéd tehene – új sorozat hamarosan az RTL-en

Barátból lesz a legjobb ellenség. Jön az új sorozat, hamarosan az RTL-en.  

Molnár Áron: Most ezt jobban akartam

Molnár Áron nem tudta, hogy ennyire rövid lesz a mérkőzés, csak abban volt biztos, hogy nyerni akar. Rácz Jenő szerinte bitang kemény ellenfél volt, de ő győzni jött, és most ezt jobban akarta. Nyolc hónapnyi kemény munka szakadt most fel belőle, a győzelem után óriási bulit ígért és kifejezte tiszteletét a profi sportolóknak, akiknek minden napjuk arról a küzdelemről szól, amit ő élt át a felkészülési időszakban.

„Kedves Szente Vajk, te aztán tudod, hogy mi a kultúra" – így reagáltak a kanapéhuszárok a rendező beszólására

Szente Vajk beszólása felpaprikázta a kanapéhuszárok indulatait: „Ez most tényleg rólunk beszél?” – hitetlenkedtek a tévénézők, akik vegyes érzelmekkel fogadták Krausz Gábor győzelmét is.

Dobos Evelin: Nincsen nálam boldogabb második helyezett

Dobos Evelin szerint Berki Mazsi megérdemelte a győzelmet, mégis nagyon feldobottan nyilatkozott a döntő után, azt pedig élete egyik legmeghatározóbb élményeként élte meg, hogy Kovács Kokó István kommentálta őt bokszolóként. „A szívem szétrobban, annyira megtiszelő” – jelentette ki, mindezt pedig úgy mondta el, hogy szinte azonnal kikapta Héder Barna kezéből a mikrofont és nem is hagyta szóhoz jutni. Végül Barna megkérte, hogy konferálja fel Szujó Zoltánt, mert neki esélye sem volt rá. 

Ezeket láttad már?