Hirdetés

Mexikói paradicsomleves

Hozzávalók

2 - 3
főre
+

A leveshez

1 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
600 ml zöldségalaplé vagy víz
500 g konzerv darabolt paradicsom
300 g konzerv fekete bab
só, bors
200 g konzerv kukorica
1 mk chilipor
1 tk paprika
1 mk kömény
1 mk fokhagymapor
1 mk vöröshagymapor
2 - 3 csipet Cayenne-bors
2 ek ecetes jalapeño

A tálaláshoz

2 db tortillalap
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Mexikói paradicsomleves

Ha gyorsan akartok, a spájzban található dolgokból valami finomat, ráadásul húsmenteset összedobni, akkor itt ez a leves. Jó fűszeres, csípős, és nagyon gyorsan megvan. Vagy ezt már említettem volna? :D
Kipróbáltam, jóóó lett!
7
Hirdetés

Hozzávalók

2 - 3
főre
+

A leveshez

1 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
600 ml zöldségalaplé vagy víz
500 g konzerv darabolt paradicsom
300 g konzerv fekete bab
só, bors
200 g konzerv kukorica
1 mk chilipor
1 tk paprika
1 mk kömény
1 mk fokhagymapor
1 mk vöröshagymapor
2 - 3 csipet Cayenne-bors
2 ek ecetes jalapeño

A tálaláshoz

2 db tortillalap
Bevásárlólistához adom

A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és kevés olajon üvegesre pirítjuk. Ezután mehet hozzá az alaplé (vagy víz), majd szépen a többi hozzávaló. Összeforraljuk őket, és kész is a levesünk. 

A tortillalapokat 6-8 részre vágjuk, és mindkét oldalukat lepirítjuk kicsit, majd ezekkel tálaljuk a levesünket.

Ha tetszett a mexikói paradicsomleves, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások