Hirdetés

Megúszós bolognai sütőben sütve

Hozzávalók

4 - 6
főre
+

A raguhoz

2 ek olaj
500 g darált marhahús
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
300 g passata
200 ml víz
1 csomag bolognai alappor
4 ek tejföl

Az összeállításhoz

300 g spagetti tészta
80 g trappista sajt
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Megúszós bolognai sütőben sütve

Ebben az időszakban biztos, hogy sokan nyúlnak a zacskós alapporokhoz, üveges szószokhoz. Ha az utóbbit nem is veszitek meg, de az előbbi felturbózva lehet majdnem olyan jó, mint az olasz társai.
Kipróbáltam, jóóó lett!
15
Hirdetés

Hozzávalók

4 - 6
főre
+

A raguhoz

2 ek olaj
500 g darált marhahús
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
300 g passata
200 ml víz
1 csomag bolognai alappor
4 ek tejföl

Az összeállításhoz

300 g spagetti tészta
80 g trappista sajt
Bevásárlólistához adom

A spagettit al dentére főzzük, a sajtot lereszeljük. A raguhoz az olajon elkezdjük pirítani a húst. Rádobjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és ha üvegesre párolódott a hagyma, mehet rá a passata, a víz és a por. 20 percig lassan rotyogtatjuk, majd a végén belekeverjük a tejfölt. Tepsibe ötnjük, megszórjuk a sajttal, és 200-220 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg meg nem pirul a sajt.

Ha tetszett a megúszós receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások