Megúszós bolognai sütőben sütve

Hozzávalók

4 - 6
főre
+

A raguhoz

2 ek olaj
500 g darált marhahús
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
300 g passata
200 ml víz
1 csomag bolognai alappor
4 ek tejföl

Az összeállításhoz

300 g spagetti tészta
80 g trappista sajt
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Megúszós bolognai sütőben sütve

Ebben az időszakban biztos, hogy sokan nyúlnak a zacskós alapporokhoz, üveges szószokhoz. Ha az utóbbit nem is veszitek meg, de az előbbi felturbózva lehet majdnem olyan jó, mint az olasz társai.
Kipróbáltam, jóóó lett!
57
Hirdetés

Hozzávalók

4 - 6
főre
+

A raguhoz

2 ek olaj
500 g darált marhahús
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
300 g passata
200 ml víz
1 csomag bolognai alappor
4 ek tejföl

Az összeállításhoz

300 g spagetti tészta
80 g trappista sajt
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A spagettit al dentére főzzük, a sajtot lereszeljük. A raguhoz az olajon elkezdjük pirítani a húst. Rádobjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és ha üvegesre párolódott a hagyma, mehet rá a passata, a víz és a por. 20 percig lassan rotyogtatjuk, összekeverjük a tésztával, majd a végén belekeverjük a tejfölt. Tepsibe öntjük, megszórjuk a sajttal, és 200-220 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg meg nem pirul a sajt.

Ha tetszett a megúszós receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?