Megúszós bolognai sütőben sütve

Hozzávalók

4 - 6
főre
+

A raguhoz

2 ek olaj
500 g darált marhahús
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
300 g passata
200 ml víz
1 csomag bolognai alappor
4 ek tejföl

Az összeállításhoz

300 g spagetti tészta
80 g trappista sajt
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Megúszós bolognai sütőben sütve

Ebben az időszakban biztos, hogy sokan nyúlnak a zacskós alapporokhoz, üveges szószokhoz. Ha az utóbbit nem is veszitek meg, de az előbbi felturbózva lehet majdnem olyan jó, mint az olasz társai.
Kipróbáltam, jóóó lett!
34
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

4 - 6
főre
+

A raguhoz

2 ek olaj
500 g darált marhahús
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
300 g passata
200 ml víz
1 csomag bolognai alappor
4 ek tejföl

Az összeállításhoz

300 g spagetti tészta
80 g trappista sajt
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A spagettit al dentére főzzük, a sajtot lereszeljük. A raguhoz az olajon elkezdjük pirítani a húst. Rádobjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és ha üvegesre párolódott a hagyma, mehet rá a passata, a víz és a por. 20 percig lassan rotyogtatjuk, majd a végén belekeverjük a tejfölt. Tepsibe ötnjük, megszórjuk a sajttal, és 200-220 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg meg nem pirul a sajt.

Ha tetszett a megúszós receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások