Hozzávalók
- 500 g csirkemáj
- 10 - 15 szelet bacon
- 20 - 25 szem aszalt szilva
- só, bors
Hozzávalók
- 500 g csirkemáj
- 10 - 15 szelet bacon
- 20 - 25 szem aszalt szilva
- só, bors
A csirkemájat megtisztítjuk, és 2-3 cm nagyságú darabokra vágjuk. A baconszeleteket elfelezzük. A csirkemájat egy aszaltszilva-szemmel körbetekerjük a baconnel úgy, hogy azt az oldalát, ahol összeér, fordítjuk az aljára, hogy ne essen szét. Megszórjuk egy csipet sóval, borssal, és sütőpapírral kibélelt tepsire rakjuk. Előmelegített 180 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük.
Ha tetszett a baconbe tekert csirkemáj receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!