Hirdetés

Pulled pork lasagne

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Amit tudni akarsz a monogámiáról – szövevényes párkapcsolati rendszerekről vallottak magyar sztárok

A monogámiát sokan hasonlították már a demokráciához: nem a legkiválóbb forma, sok hibája van, de úgy tűnik jobbat még nem találtak ki nála. A klasszikus párkapcsolati modell mégis nagy kihívás előtt áll a XXI. században, és kérdés, hogy meddig működhet egy olyan rendszer, aminek szabályait egyre többen nem tartják be. Hűtlenségről és szövevényes párkapcsolati rendszerekről vallottak magyar sztárok az RTL+ streaming platformján. A saját gyártású sorozatban tabuk nélkül mesélik el tapasztalataikat a többszereplős szerelmi életről.

Előzetes: „Volt már rosszabb randim is” – Nándi és Saci közelebb kerülnek egymáshoz

A Nagy Fehér Főnök negyedik epizódjában Nándi és Saci egy közös programon vesznek részt, Brigi pedig megismerkedik egy férfivel, aki a lakására invitálja őt. További részletek az RTL+-on.

Rácz Jenő: Én a kemény répák mellett könnyen elsétálok

A kóstoláson a pirosak mentora megdicsérte Osváth Zsolti tányérját, ami szerinte nagyon jól sikerült. Percekkel később Zé viszont felhívta rá a figyelmét, hogy egy apróságot nem vett észre az ételben. A szóváltásnak végül Zsolti frappáns kontrája vetett véget.

Tervezője után Anna babájának hívták Amerikában a forradalmi csuklós Ikarust – bemutatjuk azokat, akinek a legendás járműveket köszönhetjük

Az Ikarusokról naponta lehetne filmet készíteni, sok embert érdekel a világhírű magyar márka története, még mindig hatalmas a rajongótábora itthon és külföldön. A XXI. század is többször foglalkozott a gyárral és a különböző típusokkal. A „faros” vagy a 200-as család különböző típusai még 2022-ben is szemet gyönyörködtetőek, de úgy döntöttük, hogy a hétfői adásban, nem a járművek, hanem a dolgozók lesznek a központban. Maguk az ikarusosok.

„Dühös vagyok… Borzalom volt” – Kármán Odett sírva fakadt a séfek kritikájától

A második feladat konyhafőnökét érzékenyen érintette a zsűri visszajelzése, mert érezte, hogy itt nemcsak önmagát, de a csapattársait is veszélybe sodorta. „Nem akarom, hogy véletlenül miattam kerüljenek olyan helyzetbe, amibe amúgy nem kerültek volna.”

Üres kutak, kígyózó sorok és harc az utolsó csepp benzinért – volt, aki négy órát állt sorba, hogy tankolni tudjon

Több száz méteres kocsisorok, veszekedő, ideges autósok. A december elhozta azt, amit nagyon nem vártunk, üzemanyaghiány van Magyarországon. Volt, aki reggel 7-kor állt be a sorba, hogy 11 órakor tankolhasson. Szakértők szerint a Budapest környéki településeken kritikus a helyzet. Azt mondják, hozzá kell szoknunk, hogy nem mindig és nem mindenhol tudunk tankolni. Aki eddig pusztán kényelemből autózott, annak komolyan el kell gondolkodnia a tömegközlekedés használatán.

Bazsó nevelőtisztje ledobta a textilt a fiúknak

Pajkaszeg börtönviselt rosszfiújának ismét túl kell járnia nevelőtisztje eszén, ha továbbra is élvezni szeretné a szabadságát. Gerda pont rosszkor érkezett, és talán még ő sem gondolta, hogy mi vár majd rá a zsákfaluban… 

„Ez azért nem atomfizika” – Pirner Alma kiakadt Geszler Dorottyára

Dorottya egy diós kosárka elkészítését vállalta magára, azonban főzés közben jött rá, hogy teljesen elfelejtette a diókrém receptjét. Ezek után még egy olyan hibát vétett, amit Alma már nem tudott szó nélkül hagyni.

Ezeket láttad már?