Gasztro

ÍgykészülakézművesbejgliegynapazErdősésfiaiCukrászdában

Ismét elérkezett az évnek azon időszaka, amikor pár napig még mindenki a fején pörög, hogy aztán lecsendesüljön, bekuckózzon és élvezze az ünnep meghittségét. Ha a karácsonyra gondolunk, sokféle élmény és emlék jelenhet meg, de a bejgli a legtöbbeknek biztosan közös pont. Van, aki karácsony reggelén majszolja, van, aki szenteste falatozza, és egyesek az ünnepnapok előtt vagy épp jóval utána is habzsolják. A kérdés már csak az, hogy otthon sütöd vagy megveszed. Ha utóbbi, akkor biztosan hallottál már az Erdős és fiai Cukrászdáról, ha viszont mégsem… nos, akkor most olvass róla. Hidd el, megéri!

Ha tetszett a Bejglikészítés az Erdős és fiai Cukrászdában cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Címkék, kategóriák