Gasztro

Mozarttalszórakoztatják,éscsakhomeopátiásszerekkelgyógyítjákalegjobbmozzarellátadóbivalyokat

A “mediterrán konyha királynője”, “fehér arany”, az “asztalok gyöngye” – mondják, de talán nem is az a fontos, hogy hívják, hanem hogy milyen is az eredeti bivalymozzarella. Röviden: isteni. Kicsit bővebben pedig felelős olasz gazdaságból származó, több évszázados recept szerint, tartósítószer és ízesítők nélkül készülő, hófehéren foszlós csoda.

Ha tetszett a Mozarttal szórakoztatják, és csak homeopátiás szerekkel gyógyítják a legjobb mozzarellát adó bivalyokat cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!