A rizs az egyik kedvenc alapanyagunk, és nem, nem viccelünk! Olcsó, könnyen beszerezhető és a végtelenségig lehet variálni, mit készítsünk belőle. Roppanós falatkák, krémes egytálétel vagy akár lenyűgöző desszert formájában is az asztalra kerülhet. Ha nem hiszitek, csak próbáljátok ki!
Arancini air fryerben
Az olaszok kedvenc street foodja előételként is simán megállja a helyét. A frissen sült, roppanós rizsgolyók belül extra krémesek, de persze egy kis tejfölös mártogatóssal még tovább lehet fokozni az élvezeteket.

Tenger gyümölcsei rizottó
Az olasz vonalon maradva jöhet is egy selymes rizottó, ami az első falattal egy képzeletbeli tengerpartra repít! A friss petrezselymet ne sajnáljátok róla, minél több megy rá, annál ütősebb lesz a végeredmény.

Meggyes tejberizstorta
A jó öreg tejberizst senkinek nem kell bemutatni. De ha valami extrábbal lepnétek meg a családot (vagy csak saját magatokat), kerekítsetek belőle egy csinos tortát! Nóri receptje fagyasztott meggyel készül, de ha sikerül elcsípnetek pár friss szemet a piacon, akkor bátran díszítsétek azzal a tetejét.
