Gasztro
Magyarországonszületett,Rómábanfocizott,majdmegnyitottaNewYorkleghíresebbéttermét
Kevés sokszínűbb alakja létezik a magyar gasztronómiának, mint Kövi Pál. És természetesen nem mi vagyunk az elsők, akik felfigyeltek erre. Megtették már előttünk sokan, de most ismét okunk van emlékezni rá. Újra megjelent ugyanis Kövi Pál Erdélyi lakoma című szakácskönyve, ráadásul egy nagyon különleges változatban.
Ha tetszett az Erdélyi lakoma New York leghíresebb éttermesétől cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
További cikkek
További cikkek
Cikkek
Összes cikk
Cikkek
Összes cikk
Guide videók
Összes guide találat
Összes guide találat
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése





