A tavasz népszerű gyümölcse jóval sokoldalúbb, mint elsőre gondolnád! A friss, zamatos piros gyümölcs tökéletes kiegészítője lehet salátáknak, leveseknek, sőt még húsoknak is.
Sütőben sült eper fetakrémmel
Ez a falatka tökéletes példája annak, hogyan lehet kevés hozzávalóból valami igazán emlékezeteset összehozni. Különleges, mégis pofonegyszerű – pont ettől jó. Legyen szó egy hétvégi brunchról vagy egy baráti összejövetelről, mindig bevethető.

Epres gazpacho
A spanyolok klasszikusa nemcsak hűsít, de garantáltan meglep mindenkit. Egy kis újragondolásnak hála tuti felejthetetlen élmény lesz, és szerencsére az elkészítése is igazán egyszerű.

Pulykacomb epres brokkolisalátával
Elsőre meglepő, de pont ettől lesz izgalmas! A pulykacombot remekül kiegészíti az édeskés sali, ami akkor is jó opció lehet, amikor diétázol.

Epres-bazsalikomos pizza
Ha szereted feszegetni a határokat, ez a pizza neked való, csak ne az olasz barátaidnak készítsd el! ;)

Epres spárgasaláta grillezett pitával
A spárga és az eper párosa olyan klasszikus, amivel biztosan nem lősz mellé. A friss saláta és a grillezett pita garantáltan jól fog csúszni a napsütéses időben.
