Street Kitchen Guide

Szintebiztosanátvernekazolívaolajjal!Ígyműködikazolajhamisítás

Nemrég Giuseppe Scaricamazzánál jártunk Buono nevű olívaolaj- és tésztaüzletében, ahol sokat beszélgettünk, és Mivel Giuseppe az olívaolaj megszállottja, természetesen nagyon sok szó esett az olívaolajról. Felmerült például, mi a különbség a szűz és az extra szűz olajak között, beszéltünk olyan általánosan elterjedt téves nézetekről, miszerint extra szűz olajjal nem érdemes főzni, és felmerültek az olajhamisítással járó problémák is.

Ha tetszett a Szinte biztosan átvernek az olívaolajjal! Így működik az olajhamisítás cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!