Túl sok a paradicsom? Semmi baj! A paradicsom tartósítása pofonegyszerű, ha tudod, hogyan érdemes nekilátni – mutatjuk a legjobb módszereket.
Paradicsomszósz télire
Egy szuper paradicsomszósz friss alapanyagokból, amit bármikor elő tudsz kapni. Pizzákhoz, tésztákhoz, levesekhez vagy bármihez, amihez kedved tartja!

Paradicsomlekvár
Általában a paradicsomra sós kontextusban gondolunk mint egy saláta vagy szósz összetevőjére. Pedig a paradicsom egy gyümölcs, ami tele van édes és zamatos ízekkel, így tökéletes arra, hogy lekvárt készítsünk belőle.

Paradicsompesztó
A piros pesztók legalább annyira jók, mint zöld társaik. És a legjobb benne, hogy mindent csak az aprítógépbe dobunk, és kész is!

Lecsó télire
Na, ez aztán tényleg nem egy időigényes télire elrakós lecsórecept. Mindent felaprítunk, lábasba dobunk, megfőzünk és befőttesüvegbe merjük. Így télen is igazán jó lecsóalaphoz tudunk jutni, bármit is szeretnénk belőle készíteni.

Aszalt paradicsom
A házi aszalt paradicsomra megéri rászánni az időt, higgyétek el, hogy így frissen semmihez sem fogható ízeket kapunk.
