Hirdetés

Csokis tiramisu-fánk

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Nem tudom, hogy képes vagyok-e erre” – a gyilkosoknak az ártatlanok előtt kellett megölniük áldozatukat

Szalay Bencének és Törőcsik Daninak ezúttal nem a konklávén, hanem a Félhold partin, az összes játékos szeme láttára kellett megjelölniük következő áldozatukat. A jel egy apró gesztus, ami azonban nem csak az ártatlanokra, de a gyilkosokra nézve is végzetes lehet: „Lebukás szempontjából nagyon rizikós, nem tudom, hogy lehet ezt kivitelezni.”

Lovi meztelenül nyomult rá Fannira, Miri pedig zokogva búcsúzott az Éden Hoteltől

Az Éden Hotel mai játékában a lányok egy szál bikiniben vonaglottak a srácok előtt, Lovi pedig olyan kanossá vált, hogy nem bírta visszafogni magát, és besurrant a zuhanyzó Fannihoz. Azonban a forró hangulat után estére gyorsan megfagyott a levegő, amikor megtartották a második párválasztó ceremóniát, ahol Mirinek végleg búcsúznia kellett a luxushoteltől.

Brasch Bence megállíthatatlan, Szegedi Fecsót is kiütötte

Előzetesen Brasch Bence és Szegedi Fecsó meccse tűnt a legegyértelműbb kimenetelű összecsapásnak, a tévénézők és az rtl.hu olvasói is óriási fölénnyel a színészt tartották a favoritnak a mérkőzést megelőző szavazások alapján. Ehhez képest Szegedi Fecsó oroszlánként vetette rá magát ellenfelére és folyamatosan ütésekkel sorozta, ezek azonban Bence fedezékén landoltak. Bár sem megfogni, sem megijeszteni nem sikerült a színészt,  Kokó szerint az első menetet talán még el is vihette a vehemensen küzdő üzletember. Szegedi a második menetben sem vett vissza a tempóból, Braschon azonban ezúttal is látszott, hogy nagyon iskolázott bunyós, ügyesen tért ki a támadások elől, és közben pár pofont is kiosztott. Végül pedig Fecsó éppen úgy végezte, ahogy KKevin: az egyik támadása közben Brasch Bence egy jobbegyenessel úgy keresztbe verte, hogy a kombináció többi ütésére már nem is igazán volt szükség: Fecsó a földre rogyott, és bár fel tudott tápászkodni, egyáltalán nem úgy festett, mint aki folytatni tudná, a bíró pedig kiszámolta.

Szegedi Fecsó edzője odaszúrt Héder Barnának

Szegedi Fecsó nem igazán volt nyilatkozatképes állapotban, miután kiütötte őt Brasch Bence. Héder Barna ugyan nem látta olyan nagynak a KO-t érő ütést, Fecsó edzője, Bacskai Balázs ezért azt ajánlotta a rutinos műsorvezetőnek: legközelebb próbálja ki.

Szegedi Fecsót a kiütés után kórházba kellett szállítani

Nem csitulnak az indulatok Istenes Bence és Rácz Jenő meccse után. Nézeteltérésük a ringen kívül is folytatódott és Bence még a pontozás eredményét is kritizálta, Jenő szerint ellenfele csak kifogásokat keres. Mindeközben Szegedi Fecsót a kiütés után kórházba kellett szállítani. 

„Tudja jól, hogy a halálos ítéletemet írja alá” – a megzsarolt játékos megijedt az áruló szereptől

Miután Szalay Bencét kiszavazták a játékból, Törőcsik Daninak új gyilkostársat kellett kijelölnie. A választott játékos lesújtva olvasta a zsaroló levelet, és teljesen ledöbbent, mikor meglátta, ki rejtőzik a csukja alatt: „Ez nagyon ijesztő, rád egyáltalán nem számítottam” – mondta a mosolygó Daninak.

A bokszban nem létezik döntetlen, a szorítóban mindenképpen győztest avatnak a végén

Az elmúlt hetekben akadtak meccsek bőven, amik KO-val végződtek a Sztárboxban, és persze voltak szép számmal olyan mérkőzések is, amik nagyon szoros pontozással értek véget. Viszont azok, akik nem jártasak a bokszban, nem feltétlenül érthetik, mi alapján értékelik a bírók az összecsapásokat. Hogyan működik a pontozás a bokszmérkőzéseken, és mit vesznek figyelembe a bírók vasárnaponként? A Fókusz összefoglalta szakértők és pontozóbírók segítségével.

Egyre dörzsöltebben gyilkolnak a celebek – ez történt Az Árulók első hetében

Nyáry Luca amilyen hirtelen távozott Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban műsorból, olyan váratlanul tért vissza a játéknak egy későbbi pontján. Kezdetben Krajnyák Luca, Görög Zita és Nagy Zsolt kapott esélyt arra, hogy áldozatokat szedjenek, de az ártatlanok hamar lebuktatták őket. Ezért új gyilkosok születtek: a játékosok élete jelenleg Szalay Bence és Törőcsik Dani kezében van.

Ezeket láttad már?