Hirdetés

Fahéjas fehérrépafagyi

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Rettegek attól, hogy ártatlan lesz” – Tapasztó Orsi szavazata döntötte el, kinek kell távoznia a játékból

A kerekasztal ceremónián több gyanúsított neve is felmerült. Egészen az utolsó pillanatig Szalay Bence és Horváth Éva egyaránt esélyesek voltak arra, hogy az igazság körébe álljanak. Végül Tapasztó Orsi szavazatán múlt, hogy ki az, aki nem folytathatja tovább a játékot. 

A gyilkosok egy parti közepén tettek el láb alól egy ártatlant – ez történt Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 8. adásában

A gyilkosok megölték Vásáry Andrét, ezt követően Nádai Anikó eldöntötte, hogy minden játékostársának bebizonyítja, hogy ártatlan. A hordógurítós próbatételt követően – aminek köszönhetően Szabados Ági pajzsot szerzett – mindenkiben felmerült Szalay Bence neve, mint lehetséges gyilkos. A nap végén elmaradt a kerekasztal szertartás, azonban Törőcsik Dani és Szalay Bence nem pihentek: Árpa Attila levélben tudatta velük, hogy kivételesen nem az esti konklávén kell ölniük, hanem a partin, egy halálos ölelés segítségével. 

„Már az első éjszaka tudtam segíteni a feleségemnek” – csak a Fókusznak mesélt a szülővé válásról a Puskás-Dallos házaspár

A Puskás-Dallos család legifjabb tagjával, Ábel babával érkezett Bogi műsorvezető férjéhez a Lego Masters stúdiójába. Ez volt az első komolyabb kiruccanása Ábellel. Születéséről és a szülővé válásukról meséltek a Fókusznak. 

„Befordultam, és teljesen elvesztettem a fonalat” – az egyik híresség feladta a játékot

A Félhold partin történt események következményeivel a reggelinél szembesültek a hírességek. Egy játékost megöltek, egy másik híresség viszont nem bírta tovább a nyomást, és a parti után feladta a játékot. 

„Úgy érzem, mindent beleadtam ebbe a játékba” – újabb gyilkost száműztek

Miután minden játékos Szalay Bencére szavazott a kerekasztal ceremónián, a színésznek az igazság körében kellett színt vallania. Bence búcsúját és vallomását visszafojtott lélegzettel hallgatták végig a hírességek. 

Forrtak az indulatok Rácz Jenő és Istenes Bence között a ringben, végül pontozással dőlt el a mérkőzés

Az egész ország várta, hogy Rácz Jenő és Istenes Bence szembekerüljön egymással a szorítóban. Noha mindkét versenyző elmondta korábban, hogy a felfokozott hangulatú előzmények dacára higgadtan fognak a ringbe lépni, ennek nem sok nyomát lehetett látni. Tapogatózásról szó sem volt, a séf és a műsorvezető azonnal egymásnak estek, és felváltva támadták egymást, ami többször szabálytalanságba is torkollt. A bírónak folyton szét kellett szedni a viaskodó ellenfeleket, előfordult, hogy Rácz Istenes nyakát szorította, máskor Istenes lökte neki kőkeményen a köteleknek a séfet, miközben olykor gúnyosan vigyorogtak egymásra. Elsősorban azonban végtelenül feszült és izgalmas ökölvívást láthattunk: Rácz Jenő ugyanolyan agresszívan ment előre, mint a Kabát elleni meccsén, és sokszor veszélyesebbnek is tűnt ellenfelénél. Istenes azonban állta a rohamokat, és az esetek nagy részében vissza is tudott támadni, máskor taktikusan fogásba menekült, amikor pedig a séf nem tudott hozzá közel kerülni, jól ki tudta használni a hosszabb karjait, különösen a harmadik menetben. Ütésből biztosan nem volt hiány egyik oldalon sem, mind a négy menetben ugyanolyan vehemenciával csépelték egymást, nem véletlenül hajtogatta Kovács Kokó István a végén, hogy „nem tudom, nem tudom, nem tudom, nem tudom”, utalva arra, hogy ember legyen a talpán, aki ezeket a pontokat összesíteni tudja. A pontozók azonban kevésbé látták szorosnak a küzdelmet, és egyhangú pontozással Rácz Jenőnek ítélték a győzelmet. 

Előzetes: „Nem vagyok jól” – Szalay Bence összeomlik az újabb gyilkosság miatt? (11.29.)

Az játékosokat sokkolja, hogy egyiküket a Féldold partin ölték meg. Árpa Attila bejelentése hallattán Szalay Bence sokkos állapotba kerül. A színész sírva vallja be, hogy egyre rosszabbul érzi magát. Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban szerdán 19:45-kor folytatódik az RTL-en.

„Bence többször volt szabálytalan, a tisztább bunyót Jenőnél láttam” – interjú a Rácz-Istenes meccs ringbírójával

Gábris Bulcsú volt a mérkőzésvezető Istenes Bence és Rácz Jenő indulatoktól fűtött csatáján, ahol az első pillanattól fogja lehetett érezni a feszültséget. A bíróval végigvettük az összecsapás vitatott momentumait, elárulta, mit hallott azokból a káromkodásokból, amit Rácz mondott Bencének a műsorvezető szerint, és miért nem foglalkozott meccs közben Istenes panaszaival.  

Ezeket láttad már?