Hozzávalók
- 300 g háztartási keksz
- 150 g vaj
- 100 ml tej
- 100 g porcukor
- 30 g kakaópor
- 30 ml rum
- 100 g étcsoki
- 1 ek olaj
Hozzávalók
- 300 g háztartási keksz
- 150 g vaj
- 100 ml tej
- 100 g porcukor
- 30 g kakaópor
- 30 ml rum
- 100 g étcsoki
- 1 ek olaj
A háztartási kekszet ledaráljuk (vagy már alapból olyat veszünk), és összekeverjük az olvasztott vajjal, a tejjel, porcukorral, kakaóval és rummal. Két sütőpapír között kinyújtjuk, majd hűtőbe tesszük 2 órára, hogy megdermedjen.
A csokit vízgőz fölött megolvasztjuk, majd az olajat belekeverjük, és rácsurgatjuk a kekszes masszára, és egyenletesen eloszlatjuk, majd újra a hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen a csoki. Szeletelve tálaljuk.
Ha tetszett a házi rumos csokiszelet receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!